Evenimentele toamnei 2015

Toamna 2015 se anunță una plină de inspirație. Nu doar prin prisma cărților pe care le pregătim pentru lansare, ci și prin câteva evenimente geniale din prima parte a lunii octombrie, evenimente pe care le recomandăm cu foarte multă căldură:
pos2#Story15 e un eveniment organizat de DOR și Lateral și este adresat jurnaliștilor, scriitorilor, comunicatorilor, producătorilor, artiștilor, oamenilor de marketing, activiști, antreprenori, lideri și pentru cei care cred că poveștile bine spuse pot schimba lumea.
Evenimentul va avea loc în zilele de 9 și 10 octombrie la World Trade Center Bucharest/ Pullman Hotel și are unul dintre cele mai impresionate line-upuri: Robert Krulwich, co-prezentatorul Radiolab și unul dintre cei mai emblematici oameni de radio americani, Michael Paterniti și Leslie Jamison – doi autori care vor fi publicați în seria Narator, fotograful și producătorul multimedia Richard Koci Hernandez, producătorul și regizorul Alexander Nanau, artistul Dan Perjovschi, ilustratoarea Wendy MacNaughton, scriitorii Carmen Bugan, Jacqui Banaszynski și Chris Jones.
hrclubDaniel Pink, autorul cărților Drive. Ce anume ne motivează cu adevărat și A vinde e omenește și realizatorul emisiunii Crowd Control de la National Geographic, vine la București în 14 octombrie la conferința HR Drive, organizată de HR Club România.
Evenimentul va avea loc la hotelul JW Marriott, și va găzdui un MasterClass Daniel Pink: The Cascade Effect: How Small Wins Can Transform Your Organization.
karimEclecticul designer Karim Rashid, autor al cărții Design Yourself, ne va capta atenția în 15 octombrie cu subiecte precum viitorul și noul rol al designului, business-ul lucrurilor și al experiențelor frumoase.
Evenimentul va avea loc la Grand Cinema & More Băneasa Shopping City, este organizat de Brand Minds și promite să ne schimbe perspectiva.