Weekendul acesta: alegi 3 cărți, plătești 2

Cu toții vrem să îmbunătățim câte ceva la noi, poate pe plan profesional, poate personal. Uneori, o carte bună poate fi soluția. Mai jos găsești o ofertă prietenoasă + câteva recomandări din partea noastră:
În perioada 28–30 septembrie, pentru orice comandă de trei cărți Publica, Victoria Books sau Narator, plătești doar două! Oferta este valabilă pentru oricare carte disponibilă pe publica.ro, inclusiv pentru noutăți. Cea de-a treia carte este cadou din partea noastră (cartea cu prețul cel mai mic).

#BackToSchool
Pentru a fi cu adevărat creativi, e important să ieșim din când în când din zona noastră de confort. Co-lecția de știință ne pune la dispoziție idei, descoperiri și inovații actuale, povestite pe înțelesul tuturor. Părerea noastră sinceră e că oricare carte din această serie e o idee bună :)! Dacă te interesează mai mult partea socială, recomandăm cartea lui Alvin Roth despre piețele de matchmaking sau cartea lui Galbraith despre teoria inegalităţii din Co-lecția de economie.

#Intrapreneurship #Entrepreneurship
Să ai spirit antreprenorial este o aptitudine a zilelor noastre, fie că ești angajat sau ești antreprenor full-time. Dintre cele mai recente cărți care să te inspire în acest sens, recomandăm The Startup Way, Bani extra job și Descoperă-ți propiul De Ce.

#BooksToFallFor
Serile de toamnă pot să fie mult mai plăcute când te cufunzi într-o lectură bună. Stilul nonficțiunii creative este fascinant, iar cărțile din seria Narator au tot ce trebuie: întâmplări, istorii și memorii deopotrivă adevărate, tulburătoare și, pe alocuri, amuzante.

#CărțiPentruToți
Dacă ai sau cunoști un copil peste 6 ani căruia vrei să-i încurajezi interesul pentru natură recomandăm Auzi cum vorbesc copacii? semnată de pădurarul german care a surprins o lume întreagă: Peter Wohlleben. El semnează versiunea pentru adulți a cărții recomandate mai sus + Pădurea. Instrucțiuni de folosire.

#Vizualizează
Imaginile, schițele și graficele fixează mai bine informația. În acest sens, recomandăm biografia lui Leonardo da Vinci care cuprinde reproduceri color ale operei lui, Înțelepciunea lupilor, sau orice carte din seria Publica Extra.

Să fie o toamnă bogată în informații și idei!