Va mai aduceti aminte?

Ne intoarcem mereu in timp. Uneori simtim nevoia sa analizam reactii sau intamplari din trecut pentru a le evita pe viitor, dar de cele mai multe ori ne place sa ne cufundam in amintiri, sa retraim clipe fericite petrecute alaturi de persoane dragi sau momente placute in urma carora am castigat ceva anume: o solutie la probleme, o stare de bine sau o idee noua asupra vietii noastre.
Si pentru ca dorim sa va facem viata mai frumoasa va invitam acum la o calatorie in timp. Stim ca exista cativa dintre dumneavoastra care ne cunosc inca de la inceput. Va mai aduceti aminte de targul de carte Bookfest 2007?

publica-bookfest-2007
Standul Publica la Bookfest 2007

Am avut atunci placerea sa ne cunoastem si sa contribuim, impreuna cu unii dintre dumneavoastra, la aceasta istorisire, care se cheama Publica. Au fost momente frumoase, pe care ne dorim sa le retraim cu cei dintre dumneavoastra care isi aduc aminte. Pentru toti ceilalti, speram sa va faca placere sa descoperiti in filmele de mai jos modele si sfaturi ingenioase pentru companiile moderne.Si – daca Kjell a reusit sa va cucereasca – va reamintim si de Funky Pack, oferta noastra speciala cu discount de 30% pentru achizitia cartilor Funky Business si Karaoke Capitalism, disponibila inca pe www.publica.ro.

Funky Pack: Funky Business + Karaoke Capitalism -30%