Lansare carte-interviu cu Papa Francisc

Papa Francisc. Convorbiri cu Jorge Bergoglio a avut lansarea oficială la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Am petrecut o seară plăcută, asistând la o discuție pe marginea cărții, purtată de reputații invitați:

Mai multe despre eveniment, în cuvintele episcopului Mihai Frățilă.

Publica la Bookfest 2013

În perioada 29 Mai – 2 Iunie 2013 a avut loc la București Bookfest – Salon Internațional de Carte. Ca de obicei, editura Publica a fost prezentă cu stand propriu, în pavilionul C1, stand A14.

Top bestsellers Publica la Bookfest 2013: Citește mai mult

Concurs „Descoperă cartea!”

În această săptămână avem de elucidat o enigmă!
Acum câteva zile a apărut o carte care face senzație în rândul cititorilor ei; vestea bună e că foarte curând vom putea lectura și ediția în limba română a acestei cărți deosebite!

Te invităm să urmărești indiciile pe care le vom posta zilnic, și să îți spui opinia – cum se numește cartea, respectiv autorul.

La finalul săptămânii vom dezvălui cine are dreptate și cine nu; iar dintre cei care vor da răspunsul corect, vom alege 5 câștigători. Premiul va fi câte un exemplar din cartea propriu-zisă, proaspăt ieșită de la tipar!

 

UPDATE:

Așadar a venit ziua în care dezvăluim despre ce carte/ autor vorbesc testimonialele de mai sus. Drums, drums

E vorba de A da și a lua. O abordare revoluționară a succesului, de Adam Grant!

Toate cele 42 de răspunsuri au fost corecte, așa că le includem pe toate în extragerea la sorți.
Cei 5 foarte norocoși care vor primi câte un exemplar A da și a lua sunt: Ilie Razvan, Andrei, Liviu Vasilescu, Lazar Georgiana Loredana, Cristina Huzum.

Mulțumim tuturor pentru participare; sperăm că veți avea ocazia cu toții să lecturați această carte deosebită!

Publica vă așteaptă la Gaudeamus 2011

Conform tradiției, Publica nu lipsește de la târgul de carte Gaudeamus. Probabil tradiție e mult spus, dat fiindcă Publica a avut primul stand în 2007. Anul acesta am început cu niște bine-primite complimente de la reprezentanții altor edituri – complimente legate de evoluția noastră ca editură, dar și pentru apariție: de la un stand cu o singură carte în 2007, la Co-lecții consacrate și autori relevanți.

Anul acesta, pentru Gaudeamus, am implementat la propriu sloganul editurii: Publica aduce idei. Astfel că cei care vor vizita standul vor putea citi idei bune necesare oricărui manager, oricărui angajat sau freelancer.

Fiind deja la mijlocul târgului am făcut un mic clasament pentru a vedea, provizoriu, Publica bestsellers la Gaudeamus 2011:
1. Open – autobiografia lui Andre Agassi
2. Blink – cea de-a treia carte marca Gladwell de la Publica
3. Isaac Newton – biografia unui mare om de știință

Vă așteptăm să ne vizitați până duminică inclusiv, de la 10:00 la 20:00, în pavilionul central din Romexpo. La parter, standul 16. Veți găsi titlurile preferate la un discount prietenos!

Și la achiziția a minim două cărți veți primi un cadou Publica!

12