Traversarea abisului: de la capriciu la tendinta

Traversarea abisuluiO carte tehnică, tehnică, tehnică

Nu, nu am început să mă bâlbâi, vroiam doar să fiu sigură că mă fac înţeleasă atunci când spun că Traversarea abisului este oricum, numai o carte uşoară nu. Genială, da, dar nu de frunzărit pe sub bancă. Eu una, dacă aş fi profesor de economie, aş da examen din ea, în loc de cursul jalnic scris de mine. Dar eu nici măcar nu am făcut o facultate de economie, aşa că poate profesorii de acolo ştiu mai bine ce este de făcut (!?!).
Şi chiar dacă nu am experienţa unei astfel de facultăţi, Moore s-a dovedit a fi un profesor foarte bun: exemple multe şi detaliate, analogii care “îndulcesc” sobrietatea cărţii, scenarii posibile şi în general dorinţa de a împărtăşi cu alţii experienţa lui. A rezultat astfel genul acela de carte pe care îţi este teamă că o vor citi şi concurenţii tăi. Genul de carte care te face să vrei să cumperi toate exemplarele pentru a fi sigur că nu mai ajunge şi la altcineva.
Eu zic să vă grăbiţi, cine ştie cine a mai citit-o în afară de mine…
Extras din recenzia semnata de Raluca Alexe, Bookblog, 26 martie 2009.
**********

Traversarea abisului a contribuit la arta si stiinta produselor high-tech mai mult decat oricare alta carte din ultimii zece ani. Daca nu reprezentati una dintre miile de afaceri sau universitati care au incorporat perspectiva abisului in operatiile lor, atunci ar trebui sa fiti preocupati de viitorul vostru.

Tom Kendra, vice-preşedinte, Worldwide Data Management Sales, IBM Software Group.
Geofrey A. Moore este director partener al TGC Advisors din San Mateo, California si partener la Mohr Davidow Ventures din Menlo Park, California. Printre clientii sai se numara Cisco Systems, Oracle, Microsoft, Agilent Technologies, Symbol Technologies, Hewlett-Packard, BEA, Lawson Software si Synopsis.
Citeste mai multe despre Traversarea abisului aici.
Comanda exemplarul tau personal aici.
Afla mai multe despre Geoffrey A. Moore aici.