Topul vânzărilor Publica la Gaudeamus 2022

Mulțumim pentru vizita la Gaudeamus — fie la standul de la târgul de la Romexpo, fie online! Ne-am bucurat să ne reîntâlnim cu cititorii și să vă prezentăm cele mai recente cărți publicate.

Iată topul preferințelor tuturor celor care ne-au vizitat la stand:

 1. Cartea biochimistei Jessie Inchauspé care ne explică pe înțelesul tuturor de ce ar trebui ca toți să fim interesați de modul în care glucoza se procesează în organismul nostru este, conform așteptărilor, în topul preferințelor (și topul cărților cumpărate pentru a fi oferite cadou): Revoluția glucozei.
 2. Nedoctoricit, cea mai recentă carte a lui Adam Kay, despre viața lui după ce a renunțat la practicarea medicinei. Cum altfel, decât cu flashbackuri din perioada studenției.
 3. Bestsellerul nostru din ultimii trei ani, Dopamina, a prins podiumul preferințelor cititorilor și la acest eveniment!
 4. Cum să începi, o noutate la acest târg, este o carte de la exuberantul coach Michael Bungay-Stanier care ne ajută să ne creionăm următorul proiect pe care nu doar să-l începem, ci și să-l terminăm, fiindcă e gândit cum trebuie de la început.
 5. Cartea profesoarei de științe comportamentale, Ayelet Fishbach, este una dintre cele mai bune cărți despre motivare din toate timpurile: Termină ce ai început.
 6. Imagine if… De la regretatul Sir Ken Robinson avem o carte-scrisoare cu ideile lui esențiale, o carte definitivată de fiica lui, Kate. #musthave
 7. De la psihiatrul suedez Anders Hansen avem cartea Creierul ecranului în care ne explică ce putem face pentru sănătatea noastră când ne petrecem majoritatea timpului în care suntem treji cu ochii în ecrane.
 8. Gust, autobiografia lui Stanley Tucci, ne arată și printre rânduri de ce eram dintotdeauna fascinați de el.
 9. Ne bucurăm că The Food Mood Connection, cartea de psihiatrie nutrițională semnată de dr. chef Uma Naidoo despre conexiunea dintre alimentație și sănătatea noastră mintală, se află printre preocupările cititorilor din România.
 10. Cea mai recentă carte din Co-lecția de știință, Meduza fără vârstă va fi o surpriză tare plăcută pentru cei care o vor citi.

Și pentru că și pe site am avut aceeași ofertă de la târg, avem și aici un top al preferințelor:

 1. Revoluția glucozei de Jessie Inchauspé se menține și online pe locul 1
 2. Creierul ecranului de Anders Hansen
 3. Imagine if… de Sir Ken Robinson și Kate Robinson
 4. Manual de cultură organizațională, noua carte de la Daniel Coyle ne arată, pe scurt, cum să avem echipe performate și bine sudate.
 5. Cum să începi de Michael Bungay-Stanier
 6. Nedoctoricit de Adam Kay
 7. Meduza fără vârstă de Niklas Brendborg
 8. Începe cu de ce de Simon Sinek este în continuare una dintre cărțile alese pentru a fi oferite cadou de către cei care vor să îi inspire pe cei cu care lucrează.
 9. Creierul ecranului pentru tinerii cititori este versiunea Youngster a cărții cu același nume semnată de psihiatrul Anders Hansen împreună cu Mats Wandblat.
 10. Prima carte publicată în limba română sub semnătura lui Anders Hansen este în continuare în topul preferințelor cititorilor: Creierul deprimat.

Mulțumim pentru susținere, să fie multe lecturi plăcute și folositoare deopotrivă!