Top vânzări Publica la Gaudeamus 2013

S-a încheiat ediția cu numărul 20 a târgului de carte Gaudeamus. Publica a participat cu o ofertă de aproximativ 130 de titluri de non-ficțiune: business, științe sociale și biografii celebre. Cele mai recente titluri s-au clasat în topul preferințelor vizitatorilor noștri.
Top vânzări Publica la târgul de carte Gaudeamus 2013:

  1. Papa Francisc: Convorbiri cu Jorge Bergoglio – cartea-interviu cu Papa s-a clasat în topul preferințelor celor care au trecut pe la standul nostru. Nouă ne-a făcut plăcere să o recomandăm, fiind una dintre cele mai juste cărți citite în ultimul timp.
  2. David și Goliat – cea mai recentă carte semnată de Malcolm Gladwell, începe de la o întâmplare relatată în Biblie. Doar că Gladwell o privește altfel, iar apoi ne aduce în zilele noastre. Cred că cea mai bună recomandare, parafrazându-l pe Steve Jobs, ar fi umătoarea: this book is for the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes, the ones who see things differently.
  3. Dieta câștigătoare – despre dieta fără gluten și cum l-a ajutat pe Novak Djokovic în cariera lui. Nu știm ce părere au cei care au achiziționat cartea, însă pe noi ne-a convins cel puțin să facem testul de două săptămâni!
  4. Rafa. Povestea mea – numărul 1 ATP și povestea sârguinței lui a fost, în primul rând, una dintre cărțile preferate de adolescenții care ne-au vizitat.
  5. Dulcele bar. Memorii – a doua carte din colecția Narator semnată de JR Moehringer și clasarea ei în top vânzări nu e o surpriză pentru noi: aveam o slăbiciune pentru acest autor încă de la Open, biografia lui Agassi.

În perioada târgului de carte Gaudeamus, discountul de 20% a fost disponibil și online. Astfel că topul vânzărilor online din perioada 20 – 24 noiembrie este:

  1. David și Goliat – de Malcolm Gladwell
  2. Roz tranchilizant – de Adam Alter
  3. Cum îți vei măsura viața – de Clayton Christensen
  4. Papa Francisc. Convorbiri cu Jorge Bergoglio
  5. Semnalul și zgomotul – de Nate Silver

Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi! Lectură plăcută!