Top vânzări Publica la #Bookfest2019


S-a încheiat #Bookfest2019! Mulțumim tuturor pentru vizita de la stand sau cea online, sperăm să vă încânte lectura cărților alese! Iată topul vânzărilor la standul nostru:

  1. Cititorii din România confirmă, alături de cei din lumea întreagă, că memoriile Tarei Westover ne dezvăluie o poveste reală, bine scrisă, despre evoluția unei tinere a cărei inteligență, cunoaștere de sine și îndrăzneală luminează fiecare pagină: Învățare.
  2. Cartea sociologului englez Bobby Duffy — Pericolele percepției — e următorul loc în topul preferințelor cititorilor de la standul nostru. Apariția acestei cărți bifează și o premieră editorială: ediția noastră cuprinde un capitol despre România semnat de doi cercetători Ipsos România, cu avizul autorului.
  3. Asta înseamnă marketing — cea mai recentă carte de la Seth Godin, cu un mesaj clar pentru oamenii de comunicare: munca ta nu e doar zgomot când vrei să faci lumea mai bună, iar marketingul cu adevărat puternic se bazează pe empatie, generozitate și emoție.
  4. Istoria hormonilor de la Randi Hutter Epstein este una dintre cele mai apreciate noutăți ale editurii noastre: Excitat.
  5. Sam Kean va încânta pe mulți cu povestea descoperirii elementelor din tabelul periodic: Lingura care dispare.
  6. Factfulness, unde dintre cărțile cele mai apreciate ale anului 2018, ne ajută să înțelegem și să analizăm corect evenimentele contemporane.
  7. Dialogul despre câteva teme actuale dintre Papa Francisc și intelectualul francez Dominique Wolton de sub coperta Politică și societate a fost printre preferințele celor care au ajuns la standul nostru.
  8. Lecțiile lui Kawasaki vor îmbogăți sufletește mulți antreprenori români: Wise Guy.
  9. Biografia lui Leonardo da Vinci s-a situat în topul preferințelor vizitatorilor care au dorit să ofere o carte cadou cunoștințelor lor. Pe același loc în topul vânzărilor este cartea lui Scott Galloway despre cele patru companii din Silicon Valley — Amazon, Google, Apple și Facebook — The Four.
  10. Longseller-ul lui Simon Sinek Începe cu de ce, alături de biografia creatorului Nike pentru tinerii cititori Shoe Dog Youngster și biografia talentatului Robin Williams se situază pe locul 10 în topul preferințelor vizitatorilor de la stand.

Mulțumim încă o dată pentru vizita la stand sau online, lecturi cu multe idei bune să fie!