Top vânzări Publica la Bookfest

S-a încheiat Bookfest 2014. Mulțumim cititorilor noștri pentru vizita de la stand, pentru feedback și pentru achizițiile făcute!
Top bestsellers Publica la Bookfest 2014 adună titluri din Victoria Books – seria de biografii și autobiografii celebre – dar și cărți recent lansate sau cărți de referință științifică:
bfkpublica

  1. Roger Federer. În căutarea perfecțiunii – biografia semnată de René Stauffer ocupă primul loc în preferințele cititorilor care au trecut pe la stand.
  2. Cei care citesc acum Alex Ferguson. Autobiografia au parte de o lectură care îmbină psihologia managementului, fotbalul, caii de cursă și alte pasiuni ale renumitului manager sportiv.
  3. Numărul trei este ocupat de cea mai recentă carte din sfera dezvoltării personale semnată de Sir Ken Robinson, Descoperă-ți Elementul.
  4. Liel Leibovitz, cu biografia Hallelujah. Rock & Roll, izbăvire și viața lui Leonard Cohen
  5. Cei care schimbă jocul de Mona Dîrțu și Andreea Roșca este cartea de business storytelling autohton a cărei lansare oficială va avea loc joi, 5 iunie, ora 18:00 în Grădina Cărturești Verona. Vă așteptăm cu drag la un dialog cu autoarele, antreprenorii menționați în carte și Vlad Mixich!
  6. Gândire rapidă, gândire lentă, semnată de Daniel Kahneman, este una din cele mai importante cărți contemporane și ne bucurăm că este una dintre cărțile căutate de cititorii din România.
  7. Antidotul. Fericire pentru oamenii care nu suportă gândirea pozitivă de Burkeman
  8. Pe locul opt s-au clasat trei titluri: clasica Gena egoistă de Richard Dawkins, Open – autobiografia lui Agassi și cartea de interviuri Papa Francisc.
  9. Inside Out: o istorie personală a Pink Floyd
  10. Isaac Newton de James Gleick – cea mai bună biografie a unui om de știință.

Ce cititori faini avem, nu :)? O lectură cu multe idei bune tuturor!