The Oscars of Management Thinking

Astăzi se anunță rezultatele mult-așteptatului clasament Top Thinkers 50, ediția 2013!
Thinkers 50 este cel mai influent clasament global al gânditorilor de business și a fost creat în 2001 de specialiștii în comunicare Des Dearlove și Stuart Crainer. Clasamentul se actualizează odată la doi ani, iar rezultatul final presupune numeroase criterii de selecție printre care originalitatea și utilitatea practică a ideilor, valoarea pentru afaceri și valabilitatea internațională, rigoarea cercetărilor.
Thinkers 50 – ediția 2013 poate fi vizionat live aici începând cu ora 22:30, ora României.

Thinkers501

Ne mândrim cu faptul că prima gală Thinkers 50 a avut loc la București, în anul 2009. Gala face parte din seria de evenimente organizate de Publica sub egida Meet the Thinkers.
Multe dintre titlurile din portofoliul Publica sunt semnate de autori clasați de-a lungul timpului în Top Thinkers 50, printre care: Clayton Christensen, Malcolm Gladwell, Gary Hamel, Theresa Amabile, John Kotter, Sir Ken Robinson, Roger Martin, Tom Peters, Don Tapscott, Linda Gratton, Seth Godin, Daniel Pink, Jonas Ridderstrale.
 
Later edit:
Primul loc al topului Thinkers 50, ediția 2013, e consecutiv atribuit lui Clayton Christensen! Christensen este părintele conceptului de inovație disruptivă și ne bucurăm că un recent titlu semnat de el se regăsește în portofoliul Publica: Cum îți vei măsura viața?