The Lean Startup – succesul afacerii tale

The Lean Startup este procesul care dă la o parte gândirea de management tradițională, transformând modul în care noile produse sunt construite și lansate: accentul cade simultan pe inovație și pe folosirea eficientă a resurselor disponibile.lean-startup
Conceptul a fost inventat de Eric Ries și pornește de la producția lean – un proces nou privind producerea bunurilor fizice. Procesul este originar din Japonia, de la Toyota Production System.
Nemulțumit de situația stagnantă a startup-ului lui, Eric a luat ideile principale ale producției lean, le-a aplicat cu succes, și… de atunci s-au scris cronici despre această metodă în marile publicații. Direct de la creatorul conceptului, vă prezentăm cartea The Lean Startup, acum și în limba română!

Eric Ries, autorul The Lean Startup:

Această carte încearcă să așeze antreprenoriatul și inovarea pe o bază riguroasă. Suntem în zorii celui de‐al doilea secol al managementului. Este o adevărată provocare să realizăm ceva măreț cu această oportunitate care ni se oferă. Mișcarea Lean Startup încearcă să se asigure că aceia dintre noi care doresc să realizeze ceva grandios au instrumentele necesare pentru a schimba lumea.

Mai multe detalii despre concept – în videoclipul de mai jos:

Nu uita că primele pagini ale cărții pot fi răsfoite online!