Take a cosmic ride with Virgin Galactic!

Richard Branson, Sir Richard Branson este un Englishman atipic.
Cu siguranta ati auzit de casa de discuri Virgin, sau de Virgin Radio.
Insa de Virgin Health Bank stiati? Ei bine, excentricul britanic a mers dincolo de barierele unei afaceri mainstream si a infiintat – in caz ca vreti sa va stocati materialul genetic – Virgin Health Bank!
Daca aveti chef de o calatorie in spatiu, tot la Branson apelati. Nu stim cat costa un drum pana in spatiul cosmic, insa cu siguranta cei de la Virgin Galactic va pot spune.
Sir Branson isi exerseaza cu maiestrie veleitatile de leadership in cele peste 200 de companii pe care le-a pus pe picioare de-a lungul timpului, dar si in multe alte proiecte green.
De exemplu, in 2007 a invesitit 25 de milioane de dolari in “The Virgin Earth Challenge”; un premiu pentru inventii viabile care pot conduce la diminuarea si inlaturarea efectului de sera si contribuie pe termen lung la stabilizarea climatului Pamantului.
Tot in 2007 a fost membru al juriului in Picnic Green Challenge – concurs care a premiat cu 500.000 de euro cea mai buna investitie verde .
Isi foloseste insula sa privata ca loc de intalnire pentru proiecte de mediu si este activ implicat si in actiuni care doresc sa solutioneze pe cale pasnica toate problemele si conflictele mondiale.
Intre timp, aflam dintr-un articol din Ziarul Financiar ca „relaxat, din hamacul sau de pe insula, Sir Richard Branson planuieste – se pare – sa achizitioneze banca britanica Northern Rock”.
Si, ca sa incheiem intr-o nota optimista, se pare ca: “Exista mai multi Bransoni care vor aparea pe scena in urmatorii trei sau patru ani”, aflam tot dintr-un articol al Ziarului Financiar.