Punctele fierbinți aduc premii

Încă o veste bună săptămâna aceasta: Lynda Gratton a primit recent premiul Lifetime Achievement Award  la HR Most Influential Awards 2013 pentru toată activitatea ei dedicată practicilor inovative în domeniul culturii organizaționale.
punctefierbintiProfesoară la London Business School, unde conduce programul Strategia de resurse umane în transformarea organizaţiilor, Lynda Gratton ne e cunoscută în special prin cartea Puncte fierbinți, care a stat la baza platformei Hot Spots Movement. Cartea deconspiră secretul companiilor care debordează de energie și inovație.
Ce înseamnă așadar aceste puncte fierbinți și cum știm dacă facem parte dintr-o echipă hot? Răspunsul se află în atitudinea generală a echipei: ar trebui să ne simțim plini de energie, iar ideile creative să abunde. Sună ideal? Lynda ne demonstrează că nu e atât de complicat odată ce identificăm elementele necesare creării punctelor fierbiți, precum și pașii care trebuie urmați.
Dacă ar fi să alegi calitatea nr. 1 a echipei din care faci parte, care ar fi aceasta? Răspunde până luni, 23 septembrie, și poți câștiga unul dintre cele 3 exemplare ale cărții semnate de Lynda Gratton!
Pe Lynda o puteți vedea în videoclipul de mai jos, într-una dintre cele mai recente conferințe, cu un subiect de actualitate: cum ne transformă tehnologia munca de zi cu zi.