Publica la Bookfest!

Dragii nostri,
Intre 17 si 21 iunie va asteptam la Targul de Carte Bookfest (Bucuresti, complexul Romexpo, pavilion 15, stand A07) cu:
– 3 titluri vedeta pe care nu trebuie sa le ratati:
Funky Business Forever de Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale, funksterii vostri preferati
Superclass de David Rothkopf, o super carte despre elita globala si lumea sa
Pentru toti cei care inca mai au incredere in banca lor Confesiunile unui bancher toxic semnata sub pseudonimul Cresus. O carte al carei autor este un fost director al unei mari banci franceze.
– reduceri consistente, disponibile pe perioada targului si la comenzile on-line la www.publica.ro
– lansarea oficiala a cartii Funky Business Forever sambata, 20 iunie, ora 15, pavilion 16, in spatiul de lansari Agora. Invitati la discutie intr-un eveniment transmis live de The Money Channel sunt: Doru Frolu – Partener DC Communication, Sorin Trâncă – Managing Partner Friends Advertising, Bogdan Ungureanu – Executive Manager Publica şi Bogdan Naumovici (TBC)
Funky Business Forever va incurajeaza sa priviti in jur si sa incercati sa intelegeti lumea. Si va ofera o varianta de intelegere a lumii, pornind de la 19 adevaruri funky si implicatiile lor: valul de ieftiniri, feminizarea activităţilor umane, statele înlocuite de metropole, competiţia generică şi capitaliştii anonimi, corporaţia tradiţională modificată de progresul tehnologic sau locul tău în reţeaua globală.

Superclass
este o carte extrem de actuala prin dezvaluirile din culisele elitei mondiale pe care David Rothkopf le face. O carte despre acei oameni care sunt implicati in transformarea puterii economice si politice mondiale, cat si despre modul in care fac asta si motivele care-i anima. Daca vreti sa stiti cum sunt stabilite alegerile pe care le aveti de facut sau cum va sunt conditionate vietile, atunci trebuie neaparat sa cititi aceasta carte.
Confesiunile unui bancher toxic, al carei autor – fost director al unei banci din Franta – a decis sa ramană anonim, semnand cartea sub pseudonimul Cresus.
In premiera, un fost bancher marturiseste istoria secreta a crahului din septembrie 2008 si relateaza – printre altele – episoade necunoscute ale falimentului celebrei banci americane Lehman Brothers.
Niciodata nu s-a mers atat de departe in demistificarea meseriei de bancher.
Avem in sfarsit descrierea informata si minutioasa a unei escrocherii dirijate din interior.
Nota bene: pentru cei care nu vor putea ajunge, discounturile de la Bookfest sunt valabile si la comenzile on-line pe durata targului.
Va asteptam cu drag!