Promoție de weekend pe publica.ro


În weekend, pe publica.ro, dacă adaugi oricare 3 cărți în coș, plătești doar 2!
Cea de-a treia carte este cadou din partea noastră – cartea cu prețul cel mai mic. Oferta este valabilă de azi până duminică inclusiv (27 – 29 ianuarie) pentru oricare carte Publica, Victoria Books sau Narator disponibilă pe site.
Alte noutăți:
Am reeditat Superficialii, finalista Pulitzer
Cartea lui Nicholas Carr despre efectele internetului asupra creierului uman și despre modul în care internetul ne afectează viaţa socială şi felul în care înţelegem cunoaşterea a fost din ce în ce mai căutată în ultimul timp, așa că am decis să o reedităm.
Carr a fost editorul executiv al The Harvard Business Review și este un cunoscut scriitor care abordează teme despre tehnologie și cultură. Cărțile lui sunt bestselleruri New York Times, iar Superficialii a fost una dintre finalistele Premiului Pulitzer pentru nonficțiune în 2011. Cu siguranță ai citit în ultimii ani articole semnate de el în New York Times, Wall Street Journal, Wired, Nature, MIT Technology Review sau The Guardian. O altă carte semnată de Carr și tradusă în limba română e Cușca de sticlă.

Și fiindcă oferta 2+1 din weekend este valabilă și pentru titlurile noi, iată o mică recapitulare a cărților publicate în luna ianuarie:
Pe Anderson Cooper îl știm de la pupitrul știrilor CNN. Multă lume nu știe că mama lui e Gloria Vanderbilt, artista care a moștenit în primul rând un nume cu greutate. Dialogul lor despre viață, dragoste și pierderi din Curcubeul apare și dispare este unul emoționant de sincer. Pentru cei care cumpără cadouri din timp, cartea aceasta e o idee bună pentru 8 Martie.
Cartea full-color semnată de Allie Brosh, O hiperbolă și jumătate, e un fel de stand-up comedy pe hârtie. Cartea aceasta este una din preferatele lui Bill Gates: nu doar pentru umorul ce răzbate din fiecare pagină a cărții, dar și pentru că i-a ajutat pe mulți să înțeleagă suferința celor diagnosticați cu depresie severă.
De la autorii Aisbergul nostru se topește, avem Nu așa procedăm noi aici! o parabolă despre schimbare și performanță explicate prin experiențele unui clan de suricate africane.
Euro de Joseph Stiglitz, laureatul premiului Nobel pentru economie, despre cum amenință moneda comună viitorul Europei.
Corzi întinse. Cartea despre rivalitatea lui Björn Borg, John McEnroe, alături de frământările tenismanilor de top ai epocii de aur a tenisului, e una greu de lăsat din mână.