Primești 3 cărți, plătești 2

publica-12-01-828x3153x-01
Începem luna cadourilor cu un cadou din partea noastră:
Între 2 și 4 decembrie (vineri – duminică), pentru orice comandă de trei cărți Publica, Victoria Books sau Narator, plătești doar două. Cea de-a treia carte va fi cadou din partea noastră (cea cu prețul cel mai mic).
Comenzile plasate vineri, 2 decembrie, până la ora 16:00 vor ajunge la destinație, prin curier, în cursul zilei de luni – la timp pentru a fi puse lângă ghetuțele celor mai cuminți :)!
Câteva recomandări:
Fiecare avem anumite interese, pasiuni și preferințe. Am selectat cu atenție: mega-bestselleruri care nu ar trebui să lipsească din biblioteca unei persoane deștepte, biografiile unor personalități pe care le admirăm, cărți care îmbină științele cu umorul de calitate, cărți din categoria smart & feel-good books.
Președintele Barack Obama a ales recent 10 cărți care i-au influențat viața; în această listă am regăsit Gândire rapidă, gândire lentă de Daniel Kahneman și Dincolo de frumusețea perenă de Katherine Boo. Îl credem pe cuvânt :)!
De asemenea, poți alege 3 titluri dintre cele mai recente cărți publicate sau dintre bestsellerurile de la Gaudeamus.
Iar dacă vrei să susții un autor român, am creat o categorie în care găsești toate cărțile Publica semnate de co-naționalii noștri.
O mini-vacanță plăcută în continuare!