Povești de trezit copiii mari

Încă o dată! Încă o dată! De câte ori ne-am dat ochii peste cap când copiii noștri, nepoții sau odraslele prietenilor ne-au rugat să reluăm cititul aceleiași povești?
Am citit povestea cu pinguinii sau altfel spus, Aisbergul nostru se topește, acum câțiva ani și m-a motivat pentru o schimbare la nivel personal. Anul trecut am reluat lectura cărții și m-a inspirat în viața profesională.
E genul de carte care trebuie recitită deoarece abordarea sub forma unei povești te ajută să identifici unde anume e nevoie de o schimbare. Poate vă convinge și micul review al cărții făcut de John Kotter, unul din autorii cărții:

stellaÎn portofoliul nostru găsim și Cum a salvat Stella ferma – o parabolă mai recentă a cărei temă principală se învârte în jurul inovației.
Autorii Vijay Govindarajan și Chris Trimble sunt cunoscuți ca experți în strategii de afaceri și inovație, iar la baza cărții cu animalele de la fermă stă peste un deceniu de cercetări.
Povestea include zeci de inițiative în domeniul inovației urmărite în organizații consacrate, așa că e o recomandare călduroasă pentru cei preocupați de procese și inițiative creative în organizațiile lor.