Pe spatele servetelului de Dan Roam

Ne bucuram sa va prezentam cartea declarata de Business Week si Fast Company drept ‘cea mai inovativa carte a anului 2008’. Pe spatele servetelului propune un alt fel de a privi lucrurile.
servetelV-ati intrebat vreodata care este cea mai intimidanta problema de afaceri pe care v-o puteti imagina? E globala si expansiva sau mai degraba personala? E politica, tehnica sau emotionala? E legata de bani, de un anumit proces sau de oameni? E inradacinata in activitatile zilnice ale companiei dumneavoastra sau pluteste in eterul conceptual? Problema pe care o tratati va este bine cunoscuta sau e prima data cand va intalniti cu ea?
V-ati gandit ca exista un fel de a privi problemele mai clar, o modalitate de a le percepe mai intuitiv, de a le raporta la cele descoperite deja si de a le rezolva intr-un mod mai distractiv?
Ei bine, exista! Se cheama ‘gandire vizuala’ si despre ea este vorba in cartea Pe spatele servetelului: despre cum putem sa rezolvam probleme prin imagni.
Dan Roam este fondatorul primei companii de comunicare de marketing din Uniunea Sovietica. Aici a descoperit, in anii ’90, puterea desenelor: necunoscand limba rusa a realizat ca se putea intelege cu ceilalti desenand pur si simplu.
Printre companiile care au apelat la Dan Roam pentru a rezolva probleme prin imagini se numara Microsoft, eBay, Google, Wal-Mart, Boeing, Gap, Kraft sau Senatul SUA.
Daca v-am convins, profitati de promotia existenta pe www.publica.ro pana pe 8 martie: comandati aceasta carte si va alegeti o carte-cadou din lista prestabilita.
P.S. Pentru cei care doresc sa devoreze Pe spatele servetelului, dar sunt si talentati in publicitate, iata o sansa unica de afirmare, oferita de „Agentia Prietenii”. Respekt si multumiri pentru suport!