Oferta Publica – ianuarie 2014

3… 5… 10… și! Deși nu pare, mai știm să numărăm.
Până vineri, 31 ianuarie, pe site-ul Publica găsești o ofertă apreciată de mulți: alegând oricare variantă de pachet, beneficiezi de discounturi între 29 şi 41%.

27ian14

Oferta este valabilă pentru 10 titluri diverse și care abundă de idei:

  1. Change by Design – autorul cărții și președintele IDEO, Tim Brown, ne introduce în lumea fascinantă a produselor atent create, precum și în gândirea specifică inovatorilor.
  2. Creează-ți propria economie într-o lume super-interconectată, luând în calcul și eventualele deviații de gândire sau comportament.
  3. Dă lovitura! după ce citești sfaturile despre înființarea unui startup de la cel mai volubil specialist în social media, Gary Vaynerchuk.
  4. Efectul de platou – despre cum să depășim piedicile și barierele pe care, de cele mai multe ori, noi reușim să ni le punem.
  5. Adjudecat! află de la John Kotter câteva strategii eficiente pentru a vinde ideile bune.
  6. Startup de 100$ – inspiră-te din experiența de succes a antreprenorilor prezentați în această carte! Argumentul principal pentru a începe businessul este investiția financiară mică.
  7. Adevărul cinstit despre necinste – cea mai recentă carte a celui mai fun profesor în economie comportamentală: Dan Ariely!
  8. O singură școală pentru toată lumea – o carte despre platforma KhanAcademy.org, dar și despre cum putem folosi tehnologia pentru un proces educațional mai eficient.
  9. Brandwashed, a treia carte semnată de Martin Lindstrom, este o lectură obligatorie pentru orice om de marketing, comunicare sau vânzări.
  10. Arta posibilului sau arta de a-ți transforma viața prin creativitate. Sună perfect, nu?