Octombrie aduce evenimente cu idei

Se apropie cu pași rapizi primele evenimente din octombrie:
Conferința The Power of Storytelling | 12 & 13 Octombrie
Ediția a opta a conferinței The Power of Storytelling reunește jurnaliști creatori de podcasturi inovatoare, fotografi care documentează efectele traumei și violenței, experți în politici de sănătate, inovatori în media, marketing sau politici publice; vorbitorii ne vor învăța despre puterea poveștilor bine spuse de a rescrie narațiunile existente (personale și sociale) și de a construi un viitor în care oamenii să aibă mai multă încredere unii în alții.
În plus, alături de organizatori și Anna Rosling Rönnlund și Murray Nossel, vom lansa în cadrul conferinței cărțile Factfulness și Powered by Storytelling! Cei doi autori vor vorbi în cursul zilei de sâmbătă, 13 octombrie.

Lansarea cărții Disconfort Residence la Iași, Constanța, Timișoara | 3, 11 și 18 Octombrie
Arhitectul Radu Negoiță reia campania de informare a viitorilor proprietari despre capcanele din schițele apartamentului pe care doresc să îl cumpere. Cei interesați să afle mai multe despre confortul apartamentelor, dar și să îl cunoască pe Radu și invitații săi din cadrul fiecărui eveniment, sunt așteptați la FabLab Iași, Cărturești Constanța sau Cartea de Nisip Timișoara.

Digitalium | 12 Octombrie
Prietenii de la BrandMinds organizează în 12 octombrie Digitalium, conferința de digital marketing la care particianții pot învăța strategii digitale în funcție de mediu și platformă. Vorbitorii, specialiști recunoscuți în domeniu, vor vorbi despre strategii digitale eficiente (Nicole Yale), cum să genereze campanii virale de marketing (Zach King), strategii pe Facebook (Antoine Dupont), e-mail marketing (Kath Pay), Instagram tips&tricks (Chris ‘Kubby’), strategii pe LinkedIn (AJ Wilcox) și cum să-ți scalezi strartup-ul (Sweta Patel).

Cluj: Lansare carte Înțelepciunea lupilor | 18 Octombrie
Prietenii de la Bookstory din Cluj-Napoca organizează un eveniment-discuție în jurul celei mai recente cărți publicate în Co-lecția de știință. Cartea care prilejuiește întâlnirea, alături de invitații conf. univ. dr. Andrei Mihalca (USAMV Cluj-Napoca) și Ovidiu Chinan, Cercetașii României, vor oferi participanților cel puțin o seară cu informații interesante.

EXperience Conference. Become an irresistible organization! | 25 Octombrie
Și anul acesta vom participa cu un stand de cărți la conferința anuală organizată de HR Club România! Pe măsură ce ne îndreptăm spre viitorul muncii, organizațiile aspiră să devină organizații irezistibile. Poți face și tu asta concentrându-te pe Employee Experience (EX). EX cuprinde ceea ce oamenii întâlnesc, observă sau simt în cursul călătoriei lor ca angajați în cadrul unei organizații. O strategie EX de succes ar trebui să pună accentul pe acțiuni și proiecte de HR care întăresc legatura emoțională a oamenilor cu munca lor și cu organizația din care fac parte, iar conferința din acest an exact asta promite să ne învețe.

Un octombrie inspirat să fie!