O resursă uitată de mulți: intuiția

Bernadette Jiwa | Intuiția | Editura Publica
Frica noastră de eșec nu a fost niciodată mai mare decât în prezent, într‑o lume în care avem o putere mai mare ca niciodată de a ne determina drumul în viață, atât pe plan profesional, cât și personal. Ca antreprenor, este înspăimântător să fii tu cel care vine cu idei, lansează afacerea sau conduce echipa, de multe ori fără să ai pe cine să dai vina dacă ceva merge prost. Bine-nțeles, atunci când totul merge bine, este extrem de satisfăcător să știi că totul ți se datorează.
În plus, în ziua de azi există un anumit nivel de anxietate în rândul antreprenorilor de a fi cât mai inovativi; se ajunge chiar să se creeze soluții în căutarea unor probleme, în timp ce ne putem folosi intuiția pentru a identifica o problemă care încă are nevoie de o soluție.
Există sute de cărți din care poți afla cum să‑ți pui în aplicare ideile. Intuiția de Bernadette Jiwa este despre ce ai nevoie înainte de a ajunge la faza de execuție. Este un apel de a acorda atenție intuițiilor tale, de a‑ți redescoperi abilitățile uitate și de a‑ți dezvolta altele de care ai nevoie. Reprezintă un ghid practic pentru a‑ți oferi o nouă perspectivă asupra lumii și pentru a‑ți accepta potențialul tău unic în demersul de a descoperi idei inovatoare.
Bernadette Jiwa este una dintre cele mai cunoscute personalități din domeniul consultanței privind rolul poveștilor în afaceri, al inovației și al marketingului. Blogul ei, The Story of Telling, este votat constant în topul celor mai bune bloguri din lume, fiind chiar unul dintre puținele bloguri pe care Seth Godin declară că le citește.
Plină de povești de succes, exerciții de introspecție și sugestii de luat notițe, Intuiția este un ghid indispensabil care te va ajuta să îți dezvolți potențialul unic și să îți descoperi ideile câștigătoare.