O istorie personală a Pink Floyd

Una dintre noutățile verii 2013 care ar trebui să se califice în istoria personală a fiecărui iubitor al muzicii este biografia formației Pink Floyd, semnată de bateristul Nick Mason, biografie care începe cam așa:
pink-floyd
Roger Waters a catadicsit să vorbească cu mine abia după vreo șase luni mine abia după vreo șase luni în care studiaserăm la același colegiu. Într‐o după‐amiază, pe când încercam să fac abstracție de murmurul celor 40 de colegi ai mei, studenți la Arhitectură, și să mă pot concentra asupra desenului tehnic din față, pe planșeta mea de desen a căzut umbra lungă, distinctă a lui Roger. Deși până atunci îmi ignorase voit existența, în cele din urmă Roger recunoscuse în mine un spirit înrudit muzical, prins în corpul unui arhitect în devenire. Căile astrale ale Fecioarei și ale Vărsătorului ne dictaseră destinul și‐l forțaseră pe Roger să caute un mod în care să ne unim mințile într‐o mare aventură creatoare.
Nu, nu, nu! Hai să încerc să inventez cât mai puțin. Singurul motiv pentru care Roger s‐a deranjat să mă caute a fost că voia să‐i împrumut mașina.”
Interviu Nick Mason
Prietenii noștri de la Radio Guerrilla au reușit să vorbească câteva minute cu autorul cărții – și în cazul în care nu l-ați auzit deja, vă invităm să nu-l ratați!