Noutăți Publica la Bookfest 2014

În perioada 28 mai – 1 iunie se desfășoară salonul internațional de carte Bookfest 2014.
Publica este prezentă cu un stand de carte în care își așteaptă vizitatorii; ca în fiecare an ne găsiți la Romexpo – Pavilion C1, zona A, standul 16:
bookfest2014
La târg, precum și pe publica.ro, beneficiați de 20% discount din prețul de bază al cărților disponibile. Pe lângă cele mai recente cărți lansate sub umbrela Publica*, la standul nostru de la Bookfest 2014 veți găsi următoarele titluri care vor fi livrate direct din tipografie:
Sir Alex Ferguson: Autobiografia mea
Atât psihologia managementului, cât și detaliile strategiei fotbalistice la nivel înalt pot fi chestiuni complicate, dar nimeni nu le-a explicat într-un mod mai interesant și mai accesibil cititorului obișnuit decât o face Sir Alex în cartea lui inepuizabil de amuzantă – o adevărată sursă de inspirație!
De ce? Motivațiile ascunse și economia misterioasă a vieții cotidiene
Autorii Uri Gneezy și John List sunt printre cei mai buni economiști contemporani, admirați de colegii lor pentru creativitatea subiectelor de interes. Este un privilegiu să beneficiem de concluziile inovativelor experimente de teren, iar autorii nu se opresc aici, ci ne îndrumă și pe noi spre o cultură a experimentării în viața noastră.
Minighid de protejare a activelor
Atunci când totul este minunat și piețele par perfecte trebuie să te gândești cum să-ți protejezi câștigurile acumulate. Cu această apariție David Darst aduce un subiect nou în colecția Cărți mici, profituri mari: cum fac bogații să rămână prosperi indiferent dacă piețele sunt în creștere sau în scădere.
noutati bookfest2014_3* Cele mai recente apariții Publica:
Cei care schimbă jocul – cartea semnată de Mona Dîrțu și Andreea Roșca îmbină magistral un business storytelling de calitate cu particularitățile antreprenoriatului românesc. Spunem de acum: rezervați în agendă ora 18:00 a zilei de joi, 5 iunie – când va avea loc lansarea oficială a cărții!
Pasionații de tenis, și nu numai, pot citi despre căutarea perfecțiunii à la Roger Federer.
E o promisiune: vei citi pe nerăsuflate cartea lui Liel Leibovitz despre fascinantul muzician și poet de excepție, Leonard Cohen!
Greșelile fac parte din viața fiecăruia, dar puțini sunt cei care aleg să plătească pentru ele și apoi să reușească să-i îmbogățească pe ceilalți. În ultima carte din colecția de nonficțiune creativă Narator Piper Kerman ne surprinde plăcut cu Portocaliul este noul negru.
Un plus: existența unui serial inspirat de această carte ne oferă un studiu de caz interesant privind modul în care este transformat un manuscris în scenariu de film.
Mark Mobius, unul dintre cei mai influenți oameni din lume, ne învață în Minighidul de piete emergente cum să facem bani pe piețele cu cea mai rapidă dezvoltare din lume.
Cartea lui Oliver Burkeman – Antidotul. Fericire pentru oamenii care nu suportă gândirea pozitivă – e o lectură smart pentru persoanele realiste și un must read pentru ceilalți :)!