Marshall Goldsmith în România

Când și unde? 30 Octombrie 2014. Conferința Naţională HR Club: HR Times.
În cadrul evenimentului aflat la cea de-a X-a ediţie Dr Marshall Goldsmith va susţine un keynote speech pe tema creşterii angajamentului individual – A New Approach to Increasing Engagement: Becoming the Person that You Want to Become.

header_conferinta_hr_times_2014_2_border

În trecut aproape toate activităţile de angajament erau concentrate pe modalităţi în care compania poate creşte nivelul de implicare al angajaţilor şi nu pe modalităţi în care aceştia se pot automotiva. Goldsmith propune o abordare inovativă prin care angajaţii să preia responsabilitatea de a-şi creşte propriul nivel de angajament. El va prezenta rezultatele cercetărilor sale în coaching, leadership development, fericire şi împlinire, precum şi modul în care pot fi folosite “întrebările active” pentru a demonstra că cel mai important factor în schimbarea comportamentelor este persoana, nu programul.

goldsmithPentru participanții la Sesiunea Plenară și/sau la Master Class-ul susținut de Marshall Goldsmith, pachetul cu materiale informative va include cadou și cartea Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe de Marshall Goldsmith și Mark Reiter, ilustrații Shane Clester.

Cartea reprezintă adaptarea grafică a bestseller-ului internațional cu același titlu, în colecția Idei pe bandă.

Detalii despre agendă, vorbitori şi modalitatea de înscriere sunt disponibile pe microwebsite-ul conferinţei HR Times.

Dr Marshall Goldsmith a fost nominalizat drept unul dintre cei mai influenţi 10 gânditori din lume în materie de afaceri şi cel mai respectat executive coach în cadrul ceremoniei bienale Thinkers50 din 2013 ce a avut loc la Londra. Este autor a 34 de cărţi de business care s-au vândut în peste două milioane de exemplare, traduse în 30 de limbi şi bestsellers în 12 ţări. Două dintre cărţile sale – Mojo şi Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe – au fost bestsellers în New York Times. A doua a fost bestseller şi în Wall Street Journal şi a fost recompensată cu Premiul Harold Longman pentru cartea de afaceri a anului.

Conferinţa Naţională HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului reunind peste 300 de profesionişti în HR, manageri şi antreprenori. Evenimentul din 30 octombrie 2014 marchează 10 ediţii ale Conferinţei Naţionale HR Club, ocazie cu care vom celebra “timpul HR-ului”, era în care resursele umane şi talentul oamenilor fac diferenţa şi transformă o organizaţie intr-una de succes.

Până la toamnă, putem însă aplica zi de zi acest video-sfat de la Marshall Goldsmith: