Major Companies in Romania – eveniment lansare

Pentru orice companie activă în piața din România și nu numai, lansarea ediției 2012 a Major Companies in Romania din 15 Noiembrie este de neratat!
MCR prezintă un proiect realizat de doingbusiness.ro împreună cu Ernst & Young și constă în evaluarea și clasificarea celor mai importante companii din România, grupate în 24 de domenii de activitate. Aceasta clasificare s-a făcut pe baza unui sistem propriu de scoring și rating care a luat în considerare cifra de afaceri raportată de companie, precum și alte 5 criterii cantitative privind performanța financiară a companiei (preluate din contul de profit și pierderi și din bilanțul contabil) și alte 4 calitative (tip societate, număr angajați, proiecte CSR, contribuție la crearea unui brand local).
Publicația va fi disponibilă atât în varianta tipărită, cât și online.

Evenimentul de lansare cuprinde în agendă o dezbatere cu doi speakeri de talie internațională pe o temă foarte actuală: How to stay competitive in a challening environment – despre competititivitate la nivel de țară și pe sectoare economice, precum și care sunt măsurile care trebuie luate astfel încât să putem construi o economie sustenabilă.
Speakerii invitați sunt Nenad Pacek – consultant internațional pe probleme economice pentru companiile care investesc în piețele emergente, și Alexis Karklins-Marchay – Co-Leader al Diviziei de Piețe Emergente și Partener Ernst&Young. De asemenea, vor participa la discuții și dl. Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank, Sorin Mindrutescu – GM Oracle Romania, Mariana Gheorghe – CEO Petrom, Benoit Valla – EBU Marketing Director Vodafone Romania.

Evenimentul va avea loc în data de 15 noiembrie la Hotel Radisson Blu, sala Atlas, și va începe la ora 9:00; pentru înscrieri și mai multe informații, găsiți aici detaliile.
Vom fi prezenți activi la eveniment, așa că abia așteptăm să ne vedem!