Magie sau dăruire?

Imaginează-ți cum ar fi să ai 31 de ani și să lansezi o carte despre care un număr extraordinar de personalități vorbesc numai la superlativ, să fii considerat unul dintre cei mai buni profesori universitari (nu doar de sistem, cât de studenții care se înghesuie în amfiteatre), să ai experiență ca director de advertising, dar și de magician profesionist, să te caute marile corporații pentru a le evalua și a le consilia, să fii soț și tată dedicat.
Sună a ceva ireal, nu? ei bine, cumva Adam Grant reușește să fie în centrul activităților menționate mai sus.
Poate tocmai pentru că pune în aplicare teoria lui cu privire la succes, descrisă în cartea A da și a lua. Ne mai mirăm că la doar o săptămână de la lansarea cărții, aceasta s-a clasat pe locul 2 în topul New York Times Bestsellers?
Iată cum prezintă Adam Grant un exemplu din carte:

La începutul cărții Grant vorbește despre trei stiluri de comportament, pe care profesorul Dan Crăciun a ales să le traducă prin: donatori, profitori și negustori. Putem să ne dăm seama în ce categorie ne încadrăm după ce efectuăm testul de pe pagina oficială a cărții – Asses you style.
Mai multe despre carte în interviul NBC Today sau în interviul de mai jos:

La doar trei săptămâni de la lansarea oficială, ne bucurăm să vă prezentăm ediția în limba română a cărții despre care toată lumea vorbește în momentul de față!
adam-grant