Leadership pentru o lume complexă

Cum ar fi să reușești să combini adaptabilitatea, agilitatea și coeziunea unei echipe mici cu puterea și resursele unei organizații gigant?
Stanley McChrystal s-a retras din Armata Statelor Unite cu gradul de general cu patru stele, după mai bine de 35 de ani de serviciu militar. Ultima sa funcție a fost cea de comandant al tuturor forțelor americane și ale coaliției în Afganistan. Împreună cu Tantum Collins, David Silverman și Chris Fussell, generalul McChrystal dezvăluie în Echipa de echipe învățăminte bine‑venite pentru orice organizație care își dorește să aibă succes. Echipa de echipe_editurapublica
Bazată pe situații reale, expresiv redate, cartea descrie modul în care trebuie să se reinventeze organizațiile. Acest lucru presupune demolarea compartimentelor, depășirea diviziunilor și stăpânirea răspunsului flexibil ce vine dintr‑o adevărată muncă de echipă și din colaborare.
Fie că este vorba despre afaceri sau despre război, abilitatea de a acționa rapid și de a te adapta este crucială și devine și mai importantă pe măsură ce tehnologia și alte forțe amplifică ritmul schimbării. Acest lucru cere noi modalități de a comunica și de a lucra împreună.
În lumea de astăzi, creativitatea e un demers de colaborare. Inovația e un efort de echipă.
Autorii: Folosind experiența noastră de război, combinată cu o serie de exemple din business, spitale, organizații neguvernamentale, precum și cu elemente de sorginte mai neobișnuită, expunem simptomele problemei, cauzele sale profunde și abordările pe care noi și alții le‑am găsit eficiente. Cititorii vor înțelege și vor evalua provocările cu care se confruntă și vor putea să rețină ceea ce are sens pentru ei. De‑a lungul a cinci părți, cititorul va călători de la problemă la soluție.