Lansarea oficiala a cartii Confesiunile unui bancher toxic

Bucuresti,18 iunie, editura Publica lanseaza in parteneriat media cu Money Express Confesiunile unui bancher toxic, pentru toti cei care inca mai au incredere in banca lor. O carte semnata sub pseudonimul Cresus, autorul fiind un fost director al unei mari banci franceze, care a ales sa ramana anonim din ratiuni evidente.
Confesiunie Unui bancher toxic
O relatare incredibila a unui fost director de banca din Franta care dezvluie istoria secretă a crahului din septembrie 2008 si falimentul bancii Lehman Brothers.
Autorul ne ofera insa cateva detalii despre identitatea lui: “Nici nu ma cunoasteti, nici n-ati auzit vorbindu-se despre mine. Am crescut in penumbra, in inima seraiului banilor. Sunt un parazit al finantelor de anvergura, membru al comitetului director al uneia dintre cele mai mari banci din Franta. Abia daca ceva mai bine platit, tot am strans cateva milioane de euro in vreo cincisprezece ani. O nimica toata fata de salariile si primele brokerilor pe care ii coordonez. Sau, mai degraba, pe care ii coordonam. Fiindca de cinci luni am fost scos pe tusa, din afaceri, de catre un presedinte chitit dintr-o data sa se tina de reguli si de controlul riscurilor”.
“Confesiunile unui bancher toxic este o carte extrem de actuala prin dezvaluirile din culisele lumii bancare pe care le face autorul .Plina de insighturi despre sefii acestor mari institutii financiare si despre miliardarii tranzactiilor bancare si bursiere, cartea aceasta este o examinare originala venita direct din interiorul unei clase care influenteaza extrem de mult lumea in care traim”, declara Bogdan Ungureanu, directorul editurii Publica.
Lansarea oficiala a cartii Confesiunile unui bancher toxic va avea loc joi,18 iunie la ora 16:00, in cadrul emisiunii Closing Bell de la The Money Channel care se muta la Targul de carte Bookfest. Evenimentul este prilejuit de lansarea cartii „Confesiunile unui bancher toxic” si are loc in standul editurii Publica din pavilionul 15. Partener al lansarii este revista de business Money Express.
In Closing Bell, de joi 18 iunie, incepand cu ora 16, Radu Soviani ii are ca invitati pe Bogdan Ungureanu – director Publica, Cristian Sima – presedinte WBS si pe jurnalistul Ionut Ancutescu, redactor sef adjunct Money Express.
Va asteptam cu drag!