Lansarea cărții Cei care schimbă jocul

invitatie lansare cei care

Vă invităm joi, 5 iunie, ora18:00, în Grădina secretă Cărturești Verona(strada Pictor Arthur Verona 13-15) unde va avea loc lansarea cărții Cei care schimbă jocul. Cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care se bat cu multinaționale.

Alături de autoarele cărții – Mona Dîrțu și Andreea Roșca – vor participa antreprenorii al căror parcurs este consemnat în carte, iar discuția va fi moderată de jurnalistul Vlad Mixich.

Cei care schimbă jocul este, după știința noastră, prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă. Am pornit în acest proiect cu gândul că după cortina de mituri, clișee și judecăți pe informație puțină a crescut, în timp, o promițătoare clasă de antreprenori români. Dar Cei care schimbă jocul nu este, totuși, o carte despre afaceri. E mai degrabă o carte despre câțiva oameni care au decis, la un moment dat al vieții lor, să o pornească pe cont propriu – în ciuda lipsei de direcție, de experiență, de capital de pornire și mai ales în ciuda fricii de eșec. autoarele Mona Dîrțu și Andreea Roșca.

Cartea scoate la iveală, printr-un business storytelling de calitate, experiențele antreprenorilor Dragoș Petrescu (City Grill, Caru’ cu Bere); Mihai Marcu (MedLife); Vasile Armenean (Betty Ice); Dragoș și Adrian Pavăl (Dedeman); Adrian Mihai, Felix Pătrășcanu și Neculai Mihai (Fan Courier); Dan Șucu (Mobexpert); Florin și Măriuca Talpeș (Bitdefender și Softwin).

Suntem încântați să adăugăm în portofoliul nostru o carte care va inspira mulți tineri în drumul lor spre antreprenoriat, semnată de două nume cu rezonanță în jurnalismul românesc. – Bogdan Ungureanu, director executiv editura Publica.

Vă așteptăm cu drag!