Lansarea cărții Brief de Sorin Trâncă

Invitatie lansare Brief_edituraPublica
Vă invităm joi, 15 ianuarie, începând cu ora 18:00, în Café Verona – Librăria Cărturești, la lansarea cărții Brief. 99 de chestii pe care aș fi vrut să le știu când am intrat în publicitate, alături de Sorin Trâncă și invitații lui. Moderatorul evenimentului va fi Vlad Mixich.
Au confirmat prezența până acum: Bogdan Naumovici, Răzvan Căpănescu, Adrian Preda, Robert Tiderle.
Bogdan Ungureanu, director executiv editura Publica: Ne bucurăm să îl avem pe Sorin Trâncă alături de ceilalți autori români publicați, și sperăm ca această nouă inițiativă să inspire pe cât mai mulți dintre cei care au ceva de împărtășit pentru cititorii noștri.
Sorin Trâncă, autorul cărții Brief: Scurtături și sfaturi cât mai bune pentru oricine visează să intre în publicitate sau e în primii 2 ani de publicitate – ăsta a fost BRIEFUL pe care mi l-am dat pentru această cărticică. Așa încât acolo sper să pot ajuta cu ea, dând celor ce sunt la început o mână de ajutor în a înțelege mai repede și mai bine ce pedale sunt cu adevărat importante în meseria asta.
Recunosc, am scris-o și pentru că mai mereu dau de câte un entuziast sau entuziastă care își propune să intre sau să reușească în publicitate, iar acum o să-mi fie mai ușor: o să le dau cartea întâi, apoi putem aprofunda.
Cu alte cuvinte, e un manual informal de publicitate pentru clasa I și a II-a, nu o lectură pentru genii sau doctori în publicitate, pe care îi salut cu această ocazie și le mulțumesc că m-au lăsat (unii dintre ei) să fur, la rândul meu, meserie, când eram mic.
Au mai contribuit la Brief: Bogdan Naumovici, Adrian Preda aka Predu, Răzvan Căpănescu, Robert Tiderle, Adrian Boțan, Bogdana Butnar, Dorian Păscuci, Șerban Alexandrescu, Alina Gavrilă-Borțun.
Sorin Trâncă este unul dintre primii publicitari români premiați internațional și un fervent susținător al creativității românești. Împreună cu partenerii săi, Sorin este fondator al agenției de publicitate FRIENDS\TBWA, al Fundației Friends for Friends și al marketizator.com, prima platformă românească de conversii pentru comerț electronic. Este tutore la Școala ADC, mentor în cadrul unor programe ale Fundației Romanian Business Leaders, inițiator al Creative Fitness Studio și al Premiilor Superscrieri – concurs de non-fiction creative writing.
Facebook event: Lansarea cărții Brief