Istoria companiei Apple (neterminata)

cover_intoarcerealamiculregat
Avand inca in minte ce poate face Siri in noul iPhone4S, precum si criticile aduse de fanii dezamagiti ca nu s-a lansat versiunea 5 a renumitului telefon, va prezentam prima biografie autorizata a Apple: Intoarcerea in micul regat, de Michael Moritz.
Pentru fani, concurenti, antreprenori si pasionatii de istoricul corporatiilor este fascinant sa poata urmari parcursul celei mai profitabile companii la momentul actual.
Va oferim mai jos un mic citat de la inceputul cartii:
„O pereche de usi frantuzesti limpezeau soarele californian. Razele filtrate, alungite ale toamnei jucau pe un sir dezordonat de genti, huse de haine, rucsacuri si cutii de chitara. Proprietarii bagajelor sedeau in jurul unui semineu de piatra, in semicercuri largi de scaune cu spatar drept. Multe dintre cele circa 60 de chipuri se situau in acel interval incert care ii ascunde pe toti cei cu varste cuprinse intre 20 si putin peste 30 de ani. Cam o treime erau femei. Multi purtau vestimentatia unisex formata din blugi, tricouri sau maiouri si pantofi sport. Se zareau unele inceputuri de burta, ici si colo niste smocuri de par carunt, iar numarul celor care purtau ochelari de vedere depasea cu mult media. Unii erau nebarbieriti, iar altii inca umflati de somn. Mai multe sepci de baseball din poliester, cu cozoroc albastru, aveau desenat conturul unui mar muscat într-o parte si, scrise cu litere negre, cuvintele DIVIZIA MACINTOSH.”