Orice sfarsit are si un inceput

„In fruntea grupului, asezat la marginea unei mese de inox, se afla un individ inalt si subţire, de aproape 30 de ani. Purta o camasa cadrilata, o pereche de blugi decolorati si pantofi sport scalciati. Un ceas digital ingust ii inconjura incheietura mainii stangi. Degetele lungi si delicate aveau unghiile roase pana la carne, iar parul negru si stralucitor era pieptanat cu grija, favoritii fiind tunsi scurt. Ochii caprui si adanci clipeau de parca i‑ar fi deranjat lentilele de contact. Avea un ten palid si fata impartita in doua de un nas acvilin. Partea stanga a fetei era delicata si neastamparata, in vreme ce partea dreapta avea un aer crud, mohorat. Una peste alta, arata ca un funcţionar de la arhive care isi petrecea viata sortand dosare cartonate in subsolul unui spital metropolitan. Era Steven Jobs, presedinte si cofondator al companiei Apple Computer si sef al Diviziei Macintosh.” – Intoarcerea in micul regat, M. Moritz
Un om ca noi toti, dar cu o mica diferenta: dorinta de a-si urmari viziunea cu orice pret. Fie ca era un produs sau un concept, ne-a aratat de cata determinare e nevoie pentru a tinde spre perfectiune.
Daca toti cei care i-am admirat realizarile am invata ceva din toate astea si le-am aplica in modul nostru unic, credem ca lumea va fi mai buna.
Multumim pentru exemplu, Steve!