Împreună este mai bine

Simon Sinek este un optimist care crede într-un viitor mai bun al omenirii. Este autorul bestsellerurilor Start with Why și Liderii mănâncă ultimii, iar discursul lui TED este al treilea cel mai vizionat din istoria TED Talks (după alți doi autori Publica: Sir Ken Robinson și Amy Cuddy). Alături de ilustrațiile lui Ethan M. Aldridge, noua carte semnată de Sinek – Împreună este mai bine – ne arată într-un mod unic și încântător că putem să depășim dificultățile ivite în drumul fiecăruia dacă ne ajutăm unii pe alții:

E plăcut să te simți inspirat. E uimitor să ne simțim inspirați de munca noastră.
Cum putem să construim o lume în care cei mai mulți dintre noi să ne trezim în fiecare dimineață inspirați să mergem la muncă, să ne simțim în siguranță când suntem acolo și, la finalul zilei, să ne întoarcem acasă împliniți? Nu va fi ușor, dar dacă ne angajăm să lucrăm împreună, să facem fiecare partea care ne revine pentru a contribui la concretizarea unei viziuni comune, putem clădi această lume pe care ne‑o imaginăm. Aceasta este călătoria pe care sper să o surprind în cartea de față.
Fun facts despre această carte:

  • Cartea e dedicată sorei lui Simon, Emily. Uite o poză super-drăguță cu ei, de acum ceva timp (via Simon Sinek):

  • Cartea are o melodie dedicată, semnată de Aloe Blacc (🎼 I need a Dollar) și Dela Fumador:

  • E o carte giftable: prima pagină este o pagină-dedicație, astfel că dacă vrei să o oferi cuiva vei avea unde să scrii mesajul tău.
  • Te întrebai care e ilustrația din carte preferată de Sinek și de ce? Iată răspunsul:


 
Iar în cazul în care nu ai văzut răspunsul lui Sinek la așa-zisa „The Millennial Question” (un video viral acum câteva săptămâni), iată-l aici:

Și o completare la intervenția de mai sus:

Pentru cei interesați, iată clipul întreg de la Inside Quest cu Simon Sinek.