Impresii de aiurea și de pe canapea

Atunci când lucrezi de acasă, cât de des stai la birou? o vagă bănuială e că asta nu se întâmplă foarte des. Majoritatea dintre noi preferăm să ne organizăm un colț confortabil și cu siguranță să nu ne îmbrăcăm la cămașă.
Unul dintre designerii noștri preferați, Philippe Starck, a creat MyWorld lounge system – o canapea customizabilă – pentru a sta și a lucra cât mai comod, dar și să ai la îndemână prize și cabluri USB (care se pot ascunde apoi ușor).
CASSINA-MyWorld_Philippe-Starck-2
Philippe Starck este considerat de majoritatea criticilor de artă drept „regele designului modern”, munca sa de design acoperind o plajă largă de obiecte: de la cele de design de interior pentru cele mai apreciate lanțuri hoteliere din lume, până la obiecte de larg consum, cum ar fi periuțe de spălat pe dinți sau scaune.
starck
Exuberant şi înţelept, visător – însă teribil de lucid, hazliu şi cerebral, Philippe Starck cultivă contrariile. De aici provine complexitatea lui, dezvăluită în recent apăruta Impresii de aiurea, din seria de biografii celebre Victoria Books. Paginile scot la iveală un gânditor autodidact şi spontan, cu capul în nori şi totodată metodic, dispus către o reflecţie nemijlocită.
O carte neaparat de citit în cel mai confortabil loc de acasă sau de aiurea :)!