Ideile & cum le aplicăm

Cu toții am urmărit cu atenție în ultimii ani videoclipurile TED.com – unde cei mai iluștri cercetători, autori, speakeri și-au împărtășit reușitele, dar și ideile geniale.
Mulți dintre noi am dezbătut ideile emise și am aplicat – conștient sau nu – sfaturile expuse. Kylie Dunn din Australia a avut ideea să aplice în viața ei concepte din conferințele ei TED preferate, timp de un an de zile. Mai multe despre proiectul ei, aici.
about_ted
Ne bucurăm că majoritatea autorilor Publica au fost invitați ca speakeri la TED, așa că pe lângă lectura cărților, vă îndemnăm să vedeți cum se prezintă timp de 18 minute autorii preferați. Conferința lui Sir Ken Robinson, autorul cărții O lume ieșită din minți, este chiar cea mai vizionată conferință TED!
La câțiva ani de la vizionarea uneia dintre primele conferințe TED care îl avea ca protagonist pe un celebru designer francez al cărui accent era delicios, la Publica ne pregătim să lansăm cartea lui apărută la finalul anului trecut. Este vorba de Philippe Starck, iar conferința respectivă o găsiți aici.
Care sunt speakerii TED preferați de tine? de ce ți-au plăcut?