Idei a-sortate

Asortăm articole interesante pe care le găsim online cu recomandări de cărți bune și le accesorizăm cu alte noutăți Publica. Enjoy:
Cardboard-wall-pocket

  • Dacă empatia nu dă rezultate, poate fricțiunile între colegii din diverse departamente ar putea fi înlăturate printr-un simplu program intern. O companie a venit cu un răspuns: programul Live my Life prin care pentru un timp limitat angajații pot fi umbra colegilor din alt departament. E simplu, nu? odată ce înțelegem mai bine procedurile și detaliile activității colegilor noștri, comunicarea internă se îmbunătățește. O recomandare de lectură despre comunicarea internă sănătoasă, implicit despre comunicarea unei companii cu audiența ei, este cartea semnată de Biz Stone, confondator Twitter și Jelly: Ce mi-a șoptit o vrăbiuță.
  • Dr. Marshall Goldsmith, unul dintre cei mai influenți gânditori de business, crede că liderii adevărați nu sunt lideri doar la birou, ci și în restul timpului. Cel puțin până în 31 octombrie, când ajunge la conferința HR Times din București, avem un sfat de luat în seamă: trebuie să fii lider și acasă.
  • Dacă lucrezi într-un mediu multicultural îți poți testa profilul cultural – poți avea o anumită naționalitate, dar există posibilitatea să gândești ca norma unei alte nații. Despre cum funcționează o companie care spune despre ea că e magazinul cu de toate (pentru toți), recomandăm cartea Jeff Bezos și epoca Amazon. The Everything Store.
  • În caz că nu știai, sitting is the new smoking. Iată zece idei pentru a evita repercusiunile a prea multe ore de stat nemișcat la birou. În plus, cartea campionului la snooker Ronnie O’Sullivan este o pledoarie pentru alergările regulate și beneficiile lor: În fugă.
  • Și, pentru că după ce ne oxigenăm creierul alergând ar fi bine să avem un plan bun pentru a fi fericiți, cei de la Zappos ne ajută cu un happiness action plan. Despre importanța fericirii în cadrul Zappos citim în Cum să livrezi fericire.

Nu uita! Până duminică, 10 august, pe publica.ro pentru 3 cărți comandate, plătești doar 2:
21AUG14