Idei a-sortate

Asortăm cărțile bune cu articole interesante pe care le găsim online și le accesorizăm cu noutăți din planul nostru editorial. Iată câteva dintre cele mai recente link-uri care ne inspiră în îndeplinirea activităților de zi cu zi:

  • Gary Vaynerchuk este acel tip volubil cu expertiză în antreprenoriat și comunicare online. De data aceasta a pregătit câteva infografice despre cum să producem content pentru conturile noastre de LinkedIn, Instagram, Google+ sau Snapchat – platforma atât de mult iubită de adolescenți.
  • În cartea Excepționalii, Malcolm Gladwell ne spune despre regula celor 10 000 de ore pentru un succes incontestabil. Te-ai întrebat cum se aplică această regulă atunci când vrei să-ți vinzi business-ul? acest articol ne dă un răspuns logic. Apropo, ai văzut evoluția copertei Excepționalii în ultimii 5 ani?

exceptionalii

  • Cele două minute importante despre care vorbește Leo Babauta în acest articol tare simpatic se pot transforma într-un obicei zilnic sănătos. Mai multe despre filosofia lui Babauta, în cartea Mai mult cu mai puțin.
  • Apropo de organizare – dacă vrei să ții evidența task-urilor pe care le faci zilnic, încearcă aplicația iDoneThis – odată înregistrat/ă, vei primi la o oră setată de tine un mail cu întrebarea ce ai făcut azi.
  • O discuție între doi autori Publica, specializați în economie comportamentală: Dan Ariely și Adam Grant despre necinstea la locul de muncă. Cartea la care se face referință este Adevărul (cinstit) despre necinste: