Guest blogger: Elena Badea despre StandOut, partea a doua

Pentru majoritatea celor care intră astăzi pe piaţa muncii, life-long learning nu este un lucru nou, însă puţini ştiu cum se va concretiza acest concept pentru ei şi, mai ales, care va fi traseul carierei pe care o vor contura astfel. Şi mai puţini sunt conştienţi de faptul că vor schimba mai multe domenii de activitate pe parcursul vieţii lor profesionale.
Ne redefinim continuu cu experienţa fiecărui proiect, cu fiecare training la care participăm, cu fiecare mentor care ne ghidează şi cu fiecare lucru nou pe care îl împărtăşim mai departe celor pe care îi îndrumăm la rândul nostru. În ultimă instanţă însă, această evoluţie are la bază punctele noastre forte şi abilitatea noastră, dar şi a celor din jur, de a le identifica şi utiliza în mod corespunzător.
Versatilitatea şi dezvoltarea multilaterală, atât de necesare şi căutate astăzi, pot fi dezvoltate în mod coerent doar pe fundamentul auto-cunoaşterii, punând în valoare acele calităţi-cheie care ne diferenţiază.
stand-out
Cartea de faţă este dedicată tuturor celor care doresc să îşi cunoască potenţialul şi cel mai potrivit mod în care îl pot atinge. Dar, mai ales, este un instrument foarte valoros pentru cei care urmăresc să construiască şi să conducă echipe interdisciplinare, cu o înaltă performanţă. Fiecare manager de echipă şi fiecare membru al acesteia trebuie să fie conştient de resursele de capital uman pe care le are la dispoziţie, pentru a stabili cel mai eficient mod în care le poate folosi. Ernst & Young vă doreşte o lectură plăcută, care să vă inspire în managementul echipelor pe care le coordonaţi, dar şi în (re)definirea propriei cariere!
StandOut este un proiect al editurii Publica, susținut de Ernst&Young. Elena Badea este Director Marketing Ernst&Young România.