Fondatorii FAN Courier despre „Paradoxul Cimpanzeului”


Fondatorii FAN Courier Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai, Neculai Mihai — despre bestsellerul semnat de Profesorul Steve Peters:
Paradoxul Cimpanzeului este o carte excepțională, genul acela pe care ți-ai dori să o citească și copilul tău, și partenerul tău de business, și șeful tău, și subalternii lui. De-a lungul anilor, am citit numeroase lucrări și teorii despre leadership și success, despre eșec, despre cum să faci lucrurile mai bine, despre cum să-ți modelezi mintea și afacerea. Paradoxul Cimpanzeului este prima lucrare care, într-un limbaj accesibil, îți oferă instrumente simple, dar eficiente pentru a-ți îmbunătăți viața. Pentru că în fiecare dintre noi există acest paradox, Cimpanzeul. Unii îl numim intuiție, alții, fler, alții, al șaptelea simț. Este fascinant să citești o demonstrație despre cum ne ajută o bucățică din creierul nostru, Cimpanzeul, să facem diferența, să devenim cel mai bun prieten sau cel mai mare dușman al nostru, să fim un motor sau o piedică în calea succesului personal.
Ce ni s-a părut fascinant la această carte este și că poate fi folosită cu la fel de mult succes indiferent dacă ești om de afaceri sau sportiv, manager sau antreprenor, angajat sau voluntar într-un ONG.
Ne-ar fi plăcut să existe Paradoxul Cimpanzeului acum 20 de ani, când am intrat împreună pe drumul antreprenoriatului și am lansat FAN Courier. Ne-ar fi ajutat să ne punem din vreme toate întrebările corecte. După 20 de ani de învățat pe cont propriu, ne bucurăm să vă împărtășim o lucrare care îi va ajuta pe mulți actuali sau viitori antreprenori să ia decizii corecte, bazându-se pe un set de întrebări corecte.
Spor la citit!