Dincolo de linii: expoziția cititorilor Publica

IMG_7902Cărțile de colorat pentru copiii mari sunt, de ceva timp, în topul activităților preferate pentru eliminarea stresului. Nu toată lumea însă se simte inspirată de mandale sau de același stil de desen prezent în toată cartea; așa că pentru persoanele creative, care apreciază diversitatea și arta contemporană, există Dincolo de linii! Cartea reunește 119 lucrări de artă contemporană semnată de artiști plastici, desenatori, ilustratori, artiști grafici, muzicieni, artiști amatori, fotografi, grafferi și creatori de jocuri video.
Instrucțiuni de folosire:
1. Răsfoiește cartea și alege desenul care îți atrage atenția. Dă pagina și citește cine l-a creat; pe website-ul indicat vezi care e stilul artistului.
2. Neaparat să alegi un playlist care te inspiră. Nouă ne place Cool Jazz for Studying din Activity Playlists de la Apple Music.
3. Gândește-te care e stilul pe care îl vei adopta (al tău sau al artistului) și alege culorile cu care vei lucra. E timpul să colorezi… dincolo de linii :)!
4. Când îți vei posta opera pe social media, nu uita să folosești cel puțin aceste două hashtag-uri: #dincolodelinii #otlbook
Dacă vrei să participi la expoziția colectivă Dincolo de linii: expoziția cititorilor Publica, trimite un mesaj pe facebook-ul editurii cu desenul tău. Intri automat în tragerea la sorți pentru a fi unul dintre cei 5 câștigători care vor primi în avanpremieră, înainte de a lansa pe piață, următorul proiect din seria Publica Extra.
pbl-extra-fb-cover-01-1.0.0