Evenimentele toamnei și alte noutăți

Până în noiembrie, când va avea loc târgul de carte Gaudeamus, ne putem întâlni și la câteva dintre evenimentele care se vor desfășura în această toamnă:
 
Talking MATER
1 octombrie 2019, MATER
Radu Negoiță, autorul bestsellerului Disconfort Residence, va participa la un eveniment despre evitarea greșelilor în construcții. Va prezenta una din trei perspective diferite asupra paletei largi și complexe de greșeli realizate în construcții, punctând și soluții pentru evitarea lor.
 
Digitalium
7 octombrie 2019, Face Convention Center
Invitații Digitalium din acest an ne vor povesti despre cele mai importante strategii digitale actuale pentru comunicarea online.
 

The Power of Storytelling
18 – 19 octombrie 2019, Radisson Blu
Evan Ratliff va fi unul dintre vorbitorii acestei ediții a evenimentului organizat de prietenii de la DOR. Pe Evan cel mai probabil l-ai auzit în podcastul Longform, i-ai citit excepționalele articole pe The Atavist, în Wired, The New Yorker sau National Geographic. Abia așteptăm să vă prezentăm ediția în limba română a bestsellerului semnat de el — The Mastermind — o carte care va greu de lăsat din mână! Până atunci, iată coperta cărții:

 
The Vast & The Curious
29 octombrie 2019, la Apollo111
A doua întâlnire din noul sezon al discuțiilor live între Andreea Roșca și antreprenori cu povești remarcabile o are ca invitată pe Aneta Bogdan, cofondatoarea Brandient. Brandient este recunoscută ca una dintre cele mai bune companii de branding și este sfătuitor de încredere pentru aproape toți marii antreprenori români.
 
HR Smart Conference
30 octombrie 2019, Crowne Plaza
Organizațiile se reinventează, încercând să se adapteze din mers la schimbări de tot felul. Agilitate sau holocrație sunt termenii la moda ai oricarei discuții de business. Dacă mai adaugăm și factori precum criza de pe piața forței de muncă, patru generații într-o organizație cu profile și nevoi diferite, pregătirea angajaților sau chiar recalificarea acestora pentru a ține pasul cu digitalizarea proceselor — acestea sunt nevoile cărora HR-ul trebuie să le facă față în prezent. A 15-a ediție a Conferinței Naționale HR Club va încerca să ofere soluții deștepte la provocările oamenilor de HR, iar noi vom fi acolo cu un stand de cărți care detaliază aceste soluții!
 
Brand Minds 2020
4 mai 2020, Romexpo
Se va desfășura peste câteva luni, dar, apropo de acest eveniment drag nouă, avem un update: în luna noiembrie a acestui an va apărea ediția în limba română a celei mai recente cărți semnate de Gladwell. Iată coperta cărții: