Este oficial: cartile Publica vin la Iasi

Dragi prieteni,
Ne bucuram sa va anuntam ca in perioada 6-10 mai editura Publica va fi prezenta la editia a 17-a a Targului International de Carte Librex din Iasi. Cartile noastre vor fi prezentate la standul editurii Trei. Cititorii pasionati se pot bucura de preturi reduse cu 20% fata de cele de coperta.
Va invitam sa vizitati targul:

  • miercuri – vineri: 10 – 19
  • sambata: 10 – 20
  • duminica: 10-14

Va asteptam sa consultati selectia noastra de titluri de management, leadership, marketing, advertising, public relations, negociere, customer service, economie cat si cea de design si stiinte sociale.
Pentru cei care vor sa inteleaga mecanismele economiei actuale recomandam primul titlu din Co-lectia de economie initiata de Editura Publica, Teoria generala a ocuparii fortei de munca, a dobanzii si a banilor de John Maynard Keynes, cu o prefata semnata de Paul Krugman, laureat al Premiului Nobel in economie 2008.
In plus, avem o supriza pentru cititorii nostri din Iasi. In premiera la Targul Librex va fi prezentata cartea Screw it, let`s do it: Lectii din scoala vietii de Richard Branson, fondatorul brandului Virgin.
screw-itScrew it, Let`s do it este o atitudine. Este atitudinea care il caracterizeaza pe Richard Branson. Cu alte cuvinte, lui Branson ii plac provocarile si le raspunde cu curaj. Screw It, Let`s Do It inseamna sa crezi ca poti face un lucru, chiar daca altii sunt sceptici. Trebuie doar sa incerci si iar sa incerci, pâna când reusesti.
In Screw It, Let`s Do It, Richard Branson impartaseste câteva dintre lectiile de viata si cariera pe care le-a trait si cum a folosit aceste invataminte. Sir Branson mai vorbeste si despre cum vede viitorul: un viitor in care fiecare sa isi asume responsabilitatea de protejare a mediului inconjurator si de ajutorare a celor care au nevoie.
Cartea este scrisa intr-un stil simplu si direct. Interesanta si captivanta, Screw It, Let`s Do It este o propunere de dezvoltare personala si a afacerii, un ghid pentru oricine doreste sa isi traiasca viata din plin, exact asa cum face si Richard Branson.
Screw it, let’s do it costa in librarii 45 ron, dar la comenzi on-line pe www.publica.ro o puteti achizitiona cu 43 ron. Mai mult, in cazul in care comandati in valoare de peste 200 ron, transportul este suportat de noi.