Elon Musk. Cum construim viitorul

Cel mai probabil am folosit deja PayPal.
Ne-am uitat live la câteva lansări de rachete SpaceX.
Visăm la o lume mai puțin poluată, în care se circulă cu frumoasele mașini Tesla.
Ne dorim case și birouri verzi, care folosesc energie solară eficient oferită, precum SolarCity.
Ne întrebăm dacă în curând chiar va fi posibilă călătoria cu Hyperloop, un tub pneumatic uriaș care ne va transporta cu aproximativ 1300 km/oră.
Apoi… chiar e posibil să vedem peste ~ 15 ani primele imagini cu oameni pe Marte?
Biografia Elon Musk_edituraPublicaPentru oricine este interesat de tehnologie, de antreprenoriat sau de istoria celor care au ajuns în vârf, cartea lui Ashlee Vance Elon Musk: Tesla, SpaceX și misiunea construirii unui viitor fantastic este o fereastră grozavă și unică în lumea celui mai important antreprenor al prezentului. Într-o perioadă în care nenumărate companii sunt interesate mai degrabă să câștige bani și mai puțin să-și asume unele riscuri în dezvoltarea unor tehnologii radicale, Musk iese în evidență drept singurul om de afaceri cu suficient dinamism și viziune pentru a ataca și revoluționa industrii diferite, în același timp.
Un scurt interviu video cu Ashlee Vance, autorul biografiei care conține informații exclusive de la Musk, de la familia, prietenii și cunoscuții săi:

Vasile Decu, traducătorul cărții, ne pune la dispoziție un interviu exclusiv cu autorul biografiei, Ashlee Vance: Elon Musk and his fantastic future.