Drayton Bird, ai legatura!

mdmL-am cunoscut pe Drayton Bird acum un an, la RoDirect 2008. Ii multumesc lui Serban Goran, presedintele ARMAD, pentru ocazie si pentru dorinta de a se implica si in publicarea celor doua carti semnate Drayton Bird in limba romana: Marketingul direct pe intelesul tuturor si Scrisori de vanzari care vand. Am ascultat cu atentie prezentarea lui Drayton si am ramas impresionat desinceritatea lui, de simplitatea discursului si chiar de emotiile pe care le-a recunoscut fara deranj.
M-am bucurat sa aflu ca Drayton Bird nu semneaza nici o scrisoare care nu contine un P.S. Este ultimul element pe care il citim intr-o scrisoare si care trebuie sa aiba rolul de a sublinia un anumit pasaj din corpul ei. Simplu si eficient! Cei dintre dumneavoastra care sunt abonati la newsletterul lui au sesizat poate acest lucru.
Si pentru ca am adus vorba despre newsletterul lui Drayton Bird, veti putea consulta incepand cu aceasta saptamana toate informatiile vitale despre marketing direct chiar aici, pe blogul nostru, prin amabilitatea celui care le semneaza, traduse in limba romana. Va incurajam sa dati curs invitatiei noastre la informare si sa implementati ideile autorului. Veti avea numai de castigat. Cititi-le si recititi-le! Sunt cunostinte pe care le acumulezi intr-o viata intreaga.
In anul 2005, The Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie, l-a desemnat pe Drayton Bird una din primele 50 de personalitati la nivel international care au creat marketingul modern.
Înainte de activităţile sale din prezent, Drayton a fost membru în Consiliul de Administraţie al grupului Ogilvy şi vice-preşedinte şi director de creaţie al Ogilvy&Mather Direct, la nivel internaţional. El a fondat cinci agenţii şi deţine acţiuni la mai multe companii, toate din domeniul marketingului.
David Ogilvy spunea despre Drayton Bird ca „stie mai multe despre marketingul direct decat oricine altcineva in lume. Cartea lui Marketingul direct pe intelesul tuturor este aur curat. Cititi-o si recititi-o. Contine cunostinte pe care le acumulezi intr-o viata intreaga.”
**********
P.S.
Mai multe informatii despre Drayton Bird puteti afla aici.
Gasiti cartile lui Drayton Bird aici.