Dincolo de linii – prima carte Publica Extra

Dincolo de linii3Pentru că uneori e bine să ai ceva extra: extraordinar, extracurricular, extrafin 🙂

Publica Extra reunește cărți de activități creative și recreative pentru toate vârstele. Dincolo de linii Curator: Souris Hong – este prima carte din seria Publica Extra și reunește lucrări de artă contemporană a peste o sută de artiști geniali, printre care animatori, desenatori, artiști plastici, artiști grafici, ilustratori, muzicieni, artiști amatori, fotografi, grafferi și creatori de jocuri video.

Keith Haring, AIKO, Shepard Fairey (cunoscut publicului larg și pentru posterul Hope din campania lui Barack Obama din 2008), Exene Cervenka, Keita Takahashi, Jen Corace, Ryan McGinness – sunt doar o parte dintre artiștii care au contribuit la această carte.

Souris Hong: Fiica mea, Lulu, a fost sursa mea de inspirație pentru această carte. Puștoaica are zeci de cărți de colorat din toată lumea, dar, cu toate acestea, tot desenele lui Moebius și Andy Warhol le preferă. Lui Lulu i‐a plăcut mereu să coloreze operele de artă ale artiștilor consacrați. Privind‐o, m‐am întrebat: „N‐ar fi interesant ca Lulu să coloreze și lucrările tăticului ei artist și pe cele ale prietenilor lui?“. Și așa a luat naștere Dincolo de linii.

Dincolo de linii propune o abordare unică a creativității la fiecare pagină dată, iar desenele sunt tipărite pe o singură față, pentru a putea fi înrămate.

Pe site-ul Publica e posibilă achiziționarea cărții de colorat împreună cu un set de 12 creioane colorate cerate, fără lemn, Koh-I-Nor.
pbl-extra-fb-cover-01-1.0.0