De la Nadia până azi: lansarea cărții

Joi seara, începând cu ora 7 pm, vă așteptăm la lansarea cărții De la Nadia până azi și la o discuție despre apariția & dispariția zecelui perfect în gimnastică, eveniment găzduit de librăria Humanitas de la Cișmigiu.
Un eveniment recomandat celor care iubesc sportul în general și gimnastica în special, precum și celor care apreciază și susțin performanța.
fb-event-nadia
Iată invitații de onoare ai evenimentului:
dvora-meyersAutoarea cărții, jurnalista newyorkeză, Dvora Meyers
În cadrul Olimpiadei din 2012, Dvora a analizat și a comentat competițiile de gimnastică pentru site-urile sportive Deadspin și Jezebel. A fost comentator sportiv și pentru postul ESPN, dar și pentru revistele Slate, VICE și The Atlantic. Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Rio și a celei de-a 40-a aniversări a notei 10 primită de Nadia Comăneci, Dvora a lansat odată cu De la Nadia până azi, și o perspectivă incitantă și pătrunzătoare asupra lumii gimnasticii.
Este invitată ca speaker la conferința The Power of Storytelling – Dare to Wander (14 și 15 octombrie). Despre pasiunea ei pentru gimnastică și despre cum și-a găsit nișa, recomandăm articolul semnat de Andreea Giuclea, pentru DOR.
 
 
andreea-raducanCampioana olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan
Andreea se implică în proiecte care promovează importanța mișcării și a sportului, și în proiecte caritabile sub umbrela Fundația Olimpică Română. Este doctorand la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport, Bucureşti, şi e autoarea cărții Reversul medaliei. Cu câteva zile înainte de un important eveniment personal, Andreea își face timp pentru a participa la lansarea cărții De la Nadia până azi, iar asta spune multe despre pasiunea ei continuă pentru gimnastică.
neacsu
Dragoș Neacșu, președintele Erste Asset Management România
Erste Asset Management România susține performanța sportivă prin mai multe programe, unul fiind susținerea apariției în limba română a biografiilor care inspiră prin exemplul marilor campioni, precum și a cărților care documentează realizările sportive deosebite. Erste Asset Management România e membră a grupului EAM GmbH, compania responsabilă de coordonarea şi desfăşurarea activităţilor de administrare a investiţiilor.
6125082768_344bd5c237Alina Alexoi, reporter și comentator sportiv TVR
Evenimentul va fi moderat de Alina Alexoi. În cei 20 ani petrecuţi în TVR, Alina a fost la 6 ediţii ale Jocurilor Olimpice şi a comentat alte 4 din studio. În 2012 a primit premiul special  TV Mania „Cristian Ţopescu” pentru cel mai bun comentator sportiv.  De asemenea, a comentat finale de Cupa Davis, zeci de campionate mondiale şi europene de gimnastică, patinaj şi scrimă. Ca reporter, a acoperit aproape toate sporturile olimpice şi a realizat emisiuni şi interviuri în exclusivitate pentru TVR, cu mari personalităţi ale lumii sportului.
Accesul la eveniment este gratuit, în limita a 100 locuri, pe baza unei rezervări prin sistemul Eventbook.

De la Nadia până azi oferă o perspectivă incitantă și pătrunzătoare asupra lumii gimnasticii. Bazându-se pe zeci de interviuri exclusive cu profesioniști, în care sunt prezentate toate aspectele acestui sport, Dvora Meyers explorează o schimbare crucială într-unul dintre cele mai populare sporturi olimpice, fiind o poveste captivantă despre pătrunderea gimnasticii de elită în lumea necartografiată a imperfecțiunii.

P.S. Cei prezenți la eveniment vor avea parte de o surpriză din partea minunatei Nadia Comăneci :)!