De ce eșuează companiile: lansarea cărții

Vă invităm la un eveniment organizat cu drag: lansarea cărții De ce eșuează companiile: 10 greșeli și 100 de soluții, de Iancu Guda!
Coordonate: Joi, 22 martie, 18:30, Seneca Anticafe (str. Arhitect Ion Mincu, nr.1)

De ce eșuează companiile documentează, într-un limbaj simplu și pe înțelesul tuturor, cele mai comune 10 greșeli ale companiilor active din România. În plus, autorul oferă 100 de soluții pragmatice pentru rezolvarea acestora. Recomandările de la finalul fiecărui capitol devin un ghid de bune practici pentru dezvoltarea sănătoasă a propriei companii sau pentru monitorizarea consultativă a partenerilor de afaceri.
Iancu este Director General al Coface Credit Management Services, este lector asociat la Institutul Bancar Român, este Administrator Independent în Consiliul de Administrație al BRD Asset Management, și Președinte al Consiliului Director al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari din România pentru perioada 2016-2018. După absolvirea Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul ASE, Iancu Guda a finalizat cu succes programul DOFIN – Centru de Excelenţă European şi, în 2016, toate cele trei nivele de certificare CFA. Deține licența de formator al Autorităţii Naționale pentru Calificări. În noiembrie 2014, a început cursurile EMBA Sheffield University, pe care le-a finalizat cu un calificativ cu distincție la finalul lui 2016, fiind singurul câștigător al bursei integrale la nivel național.
Alături de Iancu Guda, la eveniment vor lua cuvântul patru alți profesioniști din domeniul financiar:

  • Prof. Univ. Dr. Anghel Ion, fost Președinte ANEVAR & coordonator Catedra Analiză Financiară ASE
  • Adrian Codirlașu, Președinte CFA România & Director Risc Piață UniCredit Bank
  • Codruț Nicolau, Director Comercial Patria Bank
  • Mihai Purcărea, CEO BRD Asset Management.

Cartea va putea fi achiziționată la fața locului. Poți confirma prezența ta la eveniment prin acest Facebook event.
Vă așteptăm cu ceai cald și o soluție bună pentru orice afacere: cartea De ce eșuează companiile!