Cum se răspândesc ideile. #flux1

contagios verona

Cum devine un produs foarte cunoscut? Ce ne impulsionează să discutăm despre anumite lucruri, în pofida altora? Ce anume dintr-o poveste ne determină să apăsăm butonul share? Cum ajunge un viral – viral?

Vă invităm cu drag să discutăm despre acțiuni, produse și campanii virale, prin prisma celor șase criterii enumerate de Jonah Berger în cartea Contagios. Cum se răspândesc ideile împreună cu Răzvan Mătășel, strateg și fondator Arsenoaiei și Mătășel, profesor de strategie în comunicare SNSPA, Mihai Bârsan, vicepreședinte marketing Ursus Breweries și președinte IAA, Ovidiu Nahoi, jurnalist și redactor-șef RFI, Alina Stepan, managing director Ipsos Research South-East Europe și psihoterapeut.
Evenimentul
va fi moderat de Andreea Roșca și Mona Dîrțu.

Coordonate: joi, 4 februarie, începând cu ora 19:00, în Ceainăria Cărturești Verona.
Facebook event

contagiosÎn cartea sa, Jonah Berger descrie șase pași prin care produsele și ideile noastre să aibă impact în comunicarea orală sau prin social media.

Pentru un antreprenor la început de drum sau un brand manager care dorește să promoveze un produs sau un serviciu nou, pentru cineva care e pe punctul de a obține o funcție publică sau pentru cineva care lucrează într-o organizație nonprofit și dorește să facă o schimbare care să fie adoptată repede, cartea lui Berger este o unealtă esențială.

Evenimentele Flux. Idei cu public adună profesioniști din diverse domenii care dezbat idei interesante citite în cărțile Publica. Cartea semnată de Jonah Berger este prima despre care se discută în cadrul seriei de evenimente Flux. Idei cu public, organizate de editura Publica. Moderatoarele discuțiilor, Andreea Roșca și Mona Dîrțu, sunt co-autoarele bestsellerului Cei care schimbă jocul, ale newsletterului săptămânal #MondayMemo și fondatoarele atelierului de gândire antreprenorială Effectuation Way.

Hashtag event: #flux1