Cu sau fără pantaloni?

Sfaturile pe care le ofer în cărțile și conferințele mele sunt relevante? s-a întrebat într-o zi Scott Berkun, autor a patru cărți de business și speaker profesionist. Natura profesiei lui îl ținea conectat de lumea de afaceri, însă atunci când i s-a propus să coordoneze timp de un an o echipă de programatori de la WordPress, nu a ezitat să-și suflece mânecile.
Acesta a fost motivul care a stat la baza cărții Anul meu fără pantaloni.
anul-meuScott a primit unda verde pentru a documenta experiența lui în coordonarea echipei al cărei scop era să faciliteze blogging-ul și citirea blogurilor. Unul din cinci dintre site-urile din lume folosește platforma WordPress, însă modul de organizare a acestei companii este ceea ce o face specială și cu adevărat futuristă. Angajații sunt tineri, independenți și muncesc din orice loc din lume doresc. Folosesc foarte rar e‐mailuri, lansează în fiecare zi proiecte noi și au o politică deschisă privind concediile. Dacă se poate spune despre o cultură a muncii că este „de viitor“, aceasta este!
Așadar cei care sunt interesați de implementarea unei culturi organizaționale care să inspire creativ angajații, cei care se ocupă de comunicare, antreprenorii și managerii în general, nu trebuie să rateze lectura acestei cărți.
Un book-trailer al cărții Anul meu fără pantaloni:

P.S. Blogul Publica folosește cu drag platforma WordPress.com :)!