CONCURS: Ofera-i sefului tau o carte!

Avem convingerea ca titlurile pe care le publicam au puterea de a schimba vietile noastre in general si mediul de afaceri in mod special, ca pot influenta in bine cariera noastra, dar si conduita celor pusi la carma unei companii mici sau mari. In acest context va propunem un concurs-test.
Daca impartasesti aceleasi convingeri cu noi, indiferent de domeniul sau industria in care iti desfasori activitatea, si esti de parere ca o idee noua are un impact hotarator asupra felului in care acţionam, raspunde la intrebarea: “Ce carte ai citit din portofoliul editurii Publica si ai recomanda-o si managerului tau si care este motivul pentru care ti-ai dori sa o citeasca si el?” Convinge-ne cu o argumentatie si poti castiga aceasta carte pentru el! Poti contribui astfel la dezvoltarea companiei pentru care lucrezi.
Castigatorul va fi desemnat in dimineata zilei de joi, 2 iulie si va fi contactat de noi in cursul acestei zile pentru detaliile legate de livrare, astfel incat vineri ii va putea oferi managerului sau o carte pentru weekend!
Multa inspiratie si succes!
UPDATE 2 iulie: Va multumim tuturor pentru ca ati raspuns intrebarii adresate de noi. Ne-am bucurat sa vedem o diversitate in recomandarile voastre. De la Design Your Self care este o carte extrem da catchy si utila la Funky Business si Coaching pentru performata, titluri cu precadere business oriented. Brand You 50 a fost, de asemenea, o surpriza placuta; insa din cate am inteles Vincent nu a citit cartea inca, iar conditia era sa recomandati o carte citita.
Dupa lungi dezbateri am desemnat si castigatorul, in cazul acesta, castigatoarea: Virginia, pe care o felicitam si o asteptam sa ne trimita datele ei de contact pentru a-i putea expedia premiul.
Multumim inca o data lui Octavian, Macc, Mihaelei si lui Vincent.